NFL-stjerne:

- Legger heller opp enn å ta coronavaksine

Buffalo Bills-stjernen Cole Beasley er tydelig på at han ikke ønsker noe coronavaksine. Amerikaneren har gått hardt ut på Twitter, og skriver at nok er nok.

LEI: Buffalo Bills-stjerne Cole Beasley ønsker ikke å ta noen coronavaksine, men kommer likevel til å leve litt som normalt.
LEI: Buffalo Bills-stjerne Cole Beasley ønsker ikke å ta noen coronavaksine, men kommer likevel til å leve litt som normalt. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Fullvaksinerte: 33.55% Første dose: 66.42%

- Alle sammen. Hei, jeg er Cole Beasley og jeg er ikke vaksinert.

Det skrev Buffalo Bills-wide receiver, Cole Beasley, i en offisiell uttalelse fredag.

32-åringen postet uttalelsen på sin Twitter-konto, der han forklarte hvorfor han nekter å ta vaksinen.

- Jeg vil være ute og gjøre hva jeg vil. Jeg kommer til å være ute offentlig. Hvis du er redd for meg, hold avstand eller ta vaksinen. Punktum. Jeg dør kanskje av covid, men jeg dør heller imens jeg lever livet mitt.

Uttalelsen kommer samme uke som NFL sendte ut nye protokoller for vaksinerte og uvaksinerte i ligaen.

Der kuttet de ned på restriksjonene for spillere og støtteapparat - som bare innebar krav om å testing hver andre uke, og myknet opp kravet til ansiktsdekning ved klubbene og under reisen.

I tillegg trenger ikke spillere og støtteapparat å gå i karantene hvis de har hatt kontakt med noen som har testet positivt for corona, dersom de selv er vaksinerte.

I boksen under kan du lese hele Beasleys uttalelse:

- Mitt valg

De som ikke er vaksinerte må fortsatt leve under et strengt regime. Det innebærer daglig testing, fysisk avstand og de vil ikke få lov til å spise med resten av laget. Man vil heller ikke ha lov til å forlate spillerhotellet på reise.

Det får Beasley til å reagere.

- Jeg kommer ikke til å ta medisiner for en fot som ikke er brukket. Da tar jeg heller sjansene mine med covid og bygger opp mitt eget immunforsvar. Spise bedre. Drikke vann. Trene og gjøre hva jeg mener er nødvendig for å holde meg frisk. Det er mitt valg basert på min erfaring og hva jeg synes er best, skrev han, og la til:

- Hvis jeg tvinges til å legge opp, så får det bare være sånn.

Amerikaneren fullførte 2020 sesongen med 976 yards og fire touchdowns.

REAGERER: Den tyske landslagstreneren har en uvane veldig mange har lagt merke til. Video: Rødt Kort Vis mer

- Alle er lei

I uttalelsen, sier spilleren at det er flere som deler hans mening, men på grunn av deres posisjon i ligaen ikke tørr å stå fram.

- Jeg føler med dere og håper jeg gjør min del for å representere dere.

Han legger til at folk er utrolig lei av alle restriksjonene de har levd under det siste året.

- Alle er lei av å møtes ute, spise ute og leve under disse forholdene vi har gjort den siste tiden.

NFL har ikke kommentert saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer