Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Legger inn protest

Sandnes Ulf viste muskler i oppgjøret mot Ull/Kisa, der de snudde 0-1 til 2-1. Likevel kan et skjebnesvangert bytte i det 95. minutt få konsekvenser.

PROTESTRERER: Ull/Kisa har lagt inn protest etter kampen mot Sandnes Ulf, hvor det ble foretatt et bytte for mye. Vis mer

Hvert lag har lov til å gjøre fem bytter, men det var ikke lov da hjemmelaget stoppet spillet for fjerde gang for å foreta et bytte.

Regelverket sier at man kan bytte totalt fem spillere, men det kan bare byttes ved tre anledninger utenom pausen. Den regelen brøt Sandnes Ulf mandag.

Artan Memedov kom inn etter 96 minutter for Horenus Tadesse. Det var også noe av det siste som skjedde i oppgjøret.

Stavanger Aftenblad omtalte saken først.

Daglig leder i Ull/Kisa, Andreas Aalbu, sier til TV 2 at han forventer en reaksjon fra NFF:

– Vi legger inn protest fordi Sandnes Ulf bytter ved fire stopp i spillet. Jeg forventer at det får konsekvenser. Hvis ikke blir det for dumt. Om ikke det blir konsekvenser, så er det feil.

- Da kan det få ringvirkninger og da kan jo vi glemme reglene også mot HamKam om vi skulle ha behov for en ekstra midtstopper på slutten, sier han, men påpeker at klubben ikke skal bryte reglene.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!