Dårlig vær truer VM-utforen

Legger kriseplan før VM-utfor

Lørdagens herreutfor er truet av vind og snø. Det norske laget har lagt en plan.

PUSTER UT: Aksel Lund Svindal leverte en god utfortrening fredag. I morgen venter rennet hvis værgudene spiller på lag. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
PUSTER UT: Aksel Lund Svindal leverte en god utfortrening fredag. I morgen venter rennet hvis værgudene spiller på lag. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ÅRE (Dagbladet): De norske gutta gjennomførte en god utfortrening på den tredje og siste treningen før morgendagens renn.

På grunn av værforholdene var løypa flyttet ned, og guttene stoppet før det siste målhenget. Dermed er det ikke for mye å ta med seg fra resultatene, men vi tar dem likevel:

Dominik Paris var raskest av alle, mens Kjetil Jansrud var best av de norske. Han ble nummer fem. Svindal fulgte opp med en tiendeplass, Kilde ble nummer elleve, Windingstad nummer 22 mens Sejersted var 1.12 bak Paris på en 38. plass.

Truet av vær

I morgen kan været bli enda verre. Snø og vind truer rett og slett morgendagens renn.

I dag lå tåka tjukt over fjelltoppene som omringer Åre fra morgenen av og det lavet ned. Men da klokka nærmet seg 13.00 var sola framme igjen. Ut over ettermiddagen og fram mot morgendagen er det meldt dårligere vær igjen.

- Vi vet at det blir litt vær. Jeg tipper det blir å forberede seg på start og ta det som det kommer. I går flyttet de ned starten, men så viste seg å være den beste dagen på flere uker. Det svinger litt, sier Svindal etter dagens utfortrening.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer