Legger opp: - En klok avgjørelse

Golfesset Suzann Pettersen gir seg på topp. 38-åringen legger golfkølla på hylla etter å ha avgjort Solheim Cup for Europa.

TUTTA: Golfesset «Tutta» måtte vinne sin singelkamp mot Amarina Alex, og den rutinerte 38-åringen fra Norge satte den avgjørende putten på iskaldt vis. Video: GOLFTV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Golfesset «Tutta» måtte vinne sin singelkamp mot Amarina Alex, og den rutinerte 38-åringen fra Norge satte den avgjørende putten på iskaldt vis. Etter kampen annonserte hun at hun legger opp med umiddelbar virkning.

- Dette er det ultimate. Jeg er så glad at jeg ikke visste at den var avgjørende. Det er en god slutt på en stor karriere. Jeg tror dette er en fantastisk avslutning på min karriere. Jeg kunne ikke spurt om mer enn dette, for fire måneder siden trodde jeg aldri jeg skulle være her, sier hun til Golf Channels nyhetsprogram Golf Central.

Den danske proffen Thomas Bjorn og en rekke andre hyller «Tutta»:

- Hvorfor ikke?

Den tidligere profesjonelle golfspilleren Per Haugsrud jobber nå som kommentator og ekspert for Eurosport. Han har fulgt Pettersen tett opp gjennom årene, og er glad for at 38-åringen fikk en slik avslutning.

- Hun har alltid vært en perfeksjonist. Nå gir hun seg på topp. En perfekt avslutning, mener han.

Haugsrud forstår Pettersens avgjørelse.

- Hvorfor ikke? Hun gir seg på topp og blir husket for det. Hun har hatt en helt fantastisk karriere. Hun er vant til å kjempe om seire, og da er det ikke vits i å kjempe om 30-40.-plasser. Det blir en nedtur, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer