Legger opp - venter barn

Silje Norendal (27) er ferdig som profesjonell snowboarder.

LEGGER OPP: Silje Norendal. Foto: Lise Åserud / NTB
LEGGER OPP: Silje Norendal. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Snowboard-kjøreren Silje Norendal legger opp. Årsaken er at hun er gravid, det melder NRK.

- Jeg er klar for nye utfordringer, og ser frem mot å starte et nytt kapittel. Jeg kommer til å savne laget og turene verden rundt. Landslaget er en vanvittig fin gjeng, som jeg hatt det mye gøy med. Jeg har ingen planer om å forsvinne fra vintersport og har mye spennende på gang, sier Norendal i en pressemelding fra snowboardforbundet.

27-åringen har fire gull fra X-Games, samt sølv og bronse fra VM. Hun har slitt med skader de siste årene. I februar ødela hun den ene leggen, og måtte opereres.

Dagbladet har foreløpig ikke lyktes i å komme i kontakt med Silje Norendal.

Skademareritt

Dagbladet møtte Silje Norendal på seinsommeren, og allerede da var hun usikker på hva hun skulle gjøre videre. Både et lengre skademareritt og coronapandemien var store usikkerhetsmomenter.

- Hva slags muligheter har jeg videre? Det er så mye usikkerhet, at jeg ... Jeg kan ikke kontrollere det som skjer med kroppen og pandemien, så nå er jeg litt sånn at jeg må se hva som skjer, og bli kjent med en annen side av meg selv i prosessen, sa Norendal til Dagbladet da.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer