Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Legger opp med Highbury

Dennis Bergkamp (35) ønsker nok en sesong.

(Dagbladet.no): Neste sesong vil bli spesiell for Arsenal.

Det blir siste sesong klubben spiller på ærverdige Highbury før de flytter til Ashburton Grove, de vanlige røde og hvite draktene skal byttes ut med vinrøde for en sesong og Dennis Bergkamp avslutter Arsenal-karrieren.

I hvert fall hvis han får det som han vil.

Bergkamps nåværende kontrakt går ut i mai, og ny kontrakt skal ikke forhandles fram før etter årets sesong. I mai fyller også nederlenderen 35 år.

- Min avgjørelse vil være å ta en sesong til. Men jeg vet ikke hva som skjer. Av og til er det vanskelig å vite hva mangeren og klubben tenker, sier Bergkamp til news24.

Dennis Bergkamp kom til Arsenal for ti år siden, og ble ikke kjøpt av nåværende manager Arsene Wenger. Den kreative spissen ble handlet inn fra Inter for 85 millioner kroner av Bruce Rioch, som var manager i London-klubben i kort tid.

- Det hadde vært flott å spille for Arsenal det siste året på Highbury, sier Bergkamp som ble matchvinner for Arsenal mot Newcastle på søndag.

Spisskollega Thierry Henry støtter sin rekkekamerats ønske om et år til på topplan.

- Jeg har spilt med mange store spillere, men Bergkamp er utrolig. Du kan aldri klage på innsatsen hans. Å spille så godt når du er 35 år er utrolig, forteller Henry.

VIL MER: Dennis Bergkamp vil ta en sesong til på Highbury.