<strong>FERDIG:</strong> Helene Olafsen har sett seg lei skadeproblemene og legger snøbrettet på hylla. Foto: Cornelius Poppe / Scanpix
FERDIG: Helene Olafsen har sett seg lei skadeproblemene og legger snøbrettet på hylla. Foto: Cornelius Poppe / Scanpix Vis mer

Legger opp som snøbrettkjører: - Som å rive av et plaster

Helene Olafsen er lei skadeproblemene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Helene Olafsen har sett seg lei skadeproblemene og legger snøbrettet på hylla.

Det bekrefter 26-åringen overfor NRK onsdag. Hun har vært i verdenstoppen i brettkjøring, men har slitt med skader de siste fem årene.

- Jeg har forberedt meg litt. På grunn av alle skadene har jeg trent på å avslutte karrieren. Jeg har prøvd å gjøre andre ting, for at idretten ikke skal være alt, sier Olafsen, som likevel synes det er tungt å gi seg.

- Det er som å rive av et plaster.

Olafsen har blant annet vunnet gull i snøbrettcross i VM i Gangwon i 2009. Hun har også to sølv og én bronse fra X-Games.

- Jeg er veldig stolt av det jeg har fått til, sier Olafsen.

Hun har ikke bestemt seg for hva hun skal gjøre i fremtiden.

- Jeg har alltid sagt at jeg ønsker meg en jobb utenfor idretten, for det kan bli litt mye idrett til tider. Men i det siste har jeg tenkt på hvorfor jeg vil det. Det er jo noe jeg kan veldig godt, så vi får se, sier 26-åringen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer