Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Legger opp?

Hele verdens tennisyndling sliter med ryggen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dagens utgave av den franske sportsavisa L'Equipe avslører Anna Kournikovas agent Phil De Picciotto hvor alvorlige ryggproblemene hennes egentlig er.

De Picciotto forteller at Kournikova i beste fall må kutte dramatisk ned på antallet turneringer hun spiller i fremtiden, men sannsynligvis må hun gi seg med tennis. Kournikova har slitt voldsomt de siste årene med å prestere på tennisbanen. Riktignok har hun aldri vunnet en turnering av litt størrelse, men det har likevel vært uvanlig at hun ryker ut i første runde. Det har hun gjort ofte i det siste.

Jenta som nådde semifinalen i Wimbledon i 1997 og var nummer åtte på verdensrankingen forsøkte å spille seg i form i Challenger-turneringer. Men det gikk ikke det heller. Ryggen sa stopp, og i det siste har det bare vært behandling som har stått på timeplanen.

- De siste seks månedene har bevist at hun har et genuint ønske om å spille tennis, men selv om hun føler seg bedre er hun ikke i form til å spille så mye som hun har pleid å gjøre, sier De Piciotto ifølge MSNBC News.

VOND RYGG: Anna Kournikova har brukt korsett for å få bukt med ryggproblemene. Det spørs om det hjelper.