Nicklas Bendtner

Legger opp

Etter lang tids spekulasjon bekrefter nå Nicklas Bendtner (33) ryktene. Han legger opp som fotballspiller.

LEGGER OPP: Nicklas Bendtner bekrefter i serien «Bendtner og Philine» at han legger opp. Hele serien kan sees på Discovery+. Video: Discovery+ / Rødt Kort. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det opplyser den tidligere Rosenborg-spilleren i programmet «Bendtner & Philine» på Discovery+.

- Jeg savner det hver dag, men jeg er også klar over at det er en sluttdato i denne jobben, forteller Bendtner i programmet ifølge danske BT.

- Jeg tror jeg trenger å bruke mye tid på å forstå at det faktisk er over nå. Nå må jeg finne noe annet å gjøre, og kanskje finne noen ting som gir meg det fotballen ga meg i alle år, sier han videre.

Den danske stjernen ønsker nå å bli trener.

- Fotball er så stor en del av liver mitt at jeg ikke ønsker å tre vekk fra den. Derfor er jeg i gang med at ta en trenerutdannelse, forteller den tidligere Rosenborg-spissen.

Bendtner har hatt en innholdsrik fotballkarriere og kan skimte med over 100 kamper for Arsenal og 81 landskamper for Danmark.

I 2017 gikk han til Rosenborg og spilte totalt 57 kamper for klubben. Den danske stjerna forlot Trondheim i 2019. Etter det fulgte en kort periode i F.C. København. Siden den gang har den tidligere Arsenal-spilleren vært klubbløs, men spilt noen kamper for Tårnbys old boys-lag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer