Niklas Dyrhaug

Legger opp

Niklas Dyrhaug (34) legger opp som langrennsutøver.

GIR SEG: Niklas Dyrhaug legger opp som langrennsutøver. Foto: Berit Roald / NTB
GIR SEG: Niklas Dyrhaug legger opp som langrennsutøver. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det bekrefter han selv i et innlegg på Instagram.

- Det er ei tid for alt. Nå er det min tur til å legge skiene på hylla. Det har vært en utrolig reise og jeg er stolt og glad over det jeg har oppnådd. Det blir en stor overgang, men nå føles det riktig å gå videre, skriver han på Instagram.

34-åringen debuterte i verdenscupen på Beitostølen tilbake i 2009. Han var en del av det norske laget som sikret stafettgull i VM i 2015 og 2017. Dyrhaug har vært på det norske landslaget i ni år.

- Jeg er veldig takknemlig for hva skisporten har lært meg. Det har vært livet mitt i 20 fantastiske år. Alt jeg kan si er tusen takk, skriver han videre.

Han skriver at han ser tilbake på gode minner med lagkamerater og venner som han aldri ville vært foruten.

- Fantastisk karriere. Lykke til videre Niklas Dyrhaig, skriver Petter Northug i en Instagram-story.

I juni ble det bekreftet at den tidligere landslagsstjerna blir et fast innslag under NENT Groups vintersportssendinger til vinteren.

Viaplay tar til vinteren over store deler av NRKs vintersports-rettigheter og vil sende blant annet langrenn, hopp, kombinert og alpint. Det ble kjent i 2019 da Viaplay-eier NENT Group vant budrunden om rettighetene.

Dagbladet har forsøkt å kontakte Niklas Dyrhaug uten hell.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer