Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Legger seg ikke for RBK

BERGEN (Dagbladet): Brann-Molde 0- 1. Gullkandidat Molde besto eksamen mot Brann. Nå er Andreas Lund og kompani stinne av selvtillit før møtet med Rosenborg mandag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Neste uke skal moldenserne bevise at de er Norges beste lag: - Vi er i stand til å gjøre en god hjemmekamp neste uke, lover trener Erik Brakstad.

Molde beviste at de har et mer stabilt lag. Søndag gikk de til topps i serien fordi de har Andreas Lund på topp og Odd Inge Olsen ved cornerflagget.

Fem minutter etter sidebytte sendte Olsen en hard og høy cornerball inn mot fem-meteren hvor Lund sloss med Per-Ove Ludvigsen.

- Jeg klarte å rive meg løs og traff godt, sier Andreas Lund.

En ellers god Magnus Kihlstedt i Brann-målet rakk ikke å stanse ballen før Molde-guttene kastet seg inn i jubelfesten.

- Det ble den viktigste scoringen av i alt sju så langt i årets sesong. Vi har blitt en godt sammensveiset gjeng. Det er lettere å angripe nå, sier Lund.

Trener Erik Brakstad var fornøyd med det det han så, spesielt etter pausa: Bestått eksamen. Det er mulig å ta tre nye poeng mot RBK, sier Brakstad.

<B>GLAD GUTT: </B>Andreas Lund kastet seg flat etter å ha scoret sitt viktigste mål så lagt i sesongen.