Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Legia rykker fra i toppen - ny seier i kveld

2-0-seier over Cracovia Krakow.

NY SEIER: Da Henning Bergs konkurrenter i den polske eliteserien tapte poeng i helgens runde, benyttet Legia Warszawa anledningen mandag til å rykke fra i toppen av den polske eliteserien med 2-0-seier over Cracovia Krakow. Her før en Europa League kamp forrige måned. Foto: AFP PHOTO / BELGA / LUC CLAESSEN
NY SEIER: Da Henning Bergs konkurrenter i den polske eliteserien tapte poeng i helgens runde, benyttet Legia Warszawa anledningen mandag til å rykke fra i toppen av den polske eliteserien med 2-0-seier over Cracovia Krakow. Her før en Europa League kamp forrige måned. Foto: AFP PHOTO / BELGA / LUC CLAESSEN Vis mer

Da Henning Bergs konkurrenter i den polske eliteserien tapte poeng i helgens runde, benyttet Legia Warszawa anledningen mandag til å rykke fra i toppen av den polske eliteserien med 2-0-seier over Cracovia Krakow.

Klubbene plassert på 2.- til 5.- plass, Wisla, Slask, Jagiellonia og Gornik, klarte ingen å vinne mot sine motstandere i den 17. runde. Det ga det polske hovedstadslaget en gyllen mulighet til å få et solid forsprang i ligaen.

Den polske serielederen møtte bunnlaget Cracovia Krakow på hjemmebane og fikk få problemer med å skaffe seg et forsprang på seks poeng i serien.

Krakows Adam Marciniak var uheldig etter ti minutter. Han ga Berg en drømmestart da han satte ballen i eget nett.

Med litt over et kvarter igjen på kampuret, fastsatte Orlando Sa sluttresultatet til 2-0. Legia har etter mandagens kamp et forsprang på seks poeng ned til Wisla Krakow på 2.- plass.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling