UTESTENGT: Suspensjonen til seks russiske langrennsløpere, blant dem Aleksandr Legkov og Maxim Vylegzjanin, opprettholdes minst fram til 31. oktober.&nbsp;<span style="background-color: inherit;">Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix</span>
UTESTENGT: Suspensjonen til seks russiske langrennsløpere, blant dem Aleksandr Legkov og Maxim Vylegzjanin, opprettholdes minst fram til 31. oktober. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpixVis mer

Langrenn:

Legkov og Vylegzjanin får ikke konkurrere før 31. oktober

CAS opprettholder utestengelse av russere.

Suspensjonen til seks russiske langrennsløpere, blant dem Aleksandr Legkov og Maxim Vylegzjanin, opprettholdes minst fram til 31. oktober.

Det ble klart etter at Idrettens voldgiftsrett (CAS) mandag ikke ga russerne medhold i at suspensjonen måtte kjennes ugyldig.

Det var i september i fjor at Det internasjonale skiforbundet (FIS) valgte å suspendere de seks russiske stjernene som følge av dopingmistanker.

En granskingskommisjon nedsatt av Det internasjonale olympiske komité (IOC) jobber med å utrede mistankene om at russiske idrettsutøvere skal ha vært innblandet i et statlig styrt dopingprogram. Dopingbruken skal blant annet relatere seg til OL i Sotsji i 2014.

Det er ventet at granskingskommisjonen, som ledes av det tidligere IOC-medlemmet Denis Oswald, legger fram sine funn og konklusjoner i løpet av sommeren. Inntil disse foreligger, forblir de seks langrennsløperne suspenderte.

Ved siden av Legkov og Vylegzjanin gjelder dette Alexei Petukhov, Jevgenija Sjapovalova, Jevgenij Belov og Julija Ivanova.

(NTB)