Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lehmann ber fansen hetse Ashley Cole

Og mobber ham for selvbiografien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ashley Cole insisterer stadig på at han ikke forlot Arsenal på grunn av Chelseas penger, men fordi han ble dårlig behandlet.

Han taler for døve ører - i hvert fall når det gjelder Arsenal-fansen. Søndag møter han sin gamle lagkamerater som Chelsea-spiller for første gang. Og Cole er ikke dummere enn at han er forberdt på verbal juling fra supporterne i rødt og hvitt.

- Jeg må være ærlig: Jeg tror jeg kommer til å få en voldsom piping mot meg, sier han ifølge Sky Sports.

Det tror Arsenal-keeper Jens Lehmann også. Ikke bare det - han håper Ashley Cole får så ørene flagrer.

- Ashley bør mobbes. Det er sånn fotballen er. Hvis ikke, ville det betydd at han ikke var en viktig spiller for fansen - men det var han. Han var en sentral spiller i klubben, og vi hadde stor suksess med ham. Så selvsagt må han forvente negative reaksjoner mot seg, sier Lehmann til Daily Mirror.

Har ingenting å melde

I løpet av året har Ashley Cole føyd seg inn i rekka av unge fotballspillere som utgir selvbiografi. «My defence» har imidlertid vært en salgsmessig katastrofe, og er solgt i under 5000 eksemplarer.

Som fortjent, mener Lehmann.

FÅR TYN: Jens Lehmann ler av Ashley Coles selvbiografi «My Defence». Søndag håper han Arsenal-fansen gir sin gamle helt en iskald mottakelse. Foto: REUTERS
FÅR TYN: Jens Lehmann ler av Ashley Coles selvbiografi «My Defence». Søndag håper han Arsenal-fansen gir sin gamle helt en iskald mottakelse. Foto: REUTERS Vis mer

- For å være ærlig, synes jeg ikke mye om bøker fra spillere som er 24 eller 25 år, som vil fortelle meg om de mange store opplevelsene sine, sier Lehmann, som selv er 37 år.

- Alderen min tatt i betraktning, ville jeg hatt masse å fortelle. Det virker som det er blitt en engelsk vane å utgi bøker som ingen egentlig trenger. Hva er poenget med å skrive bok som 24-25-åring?

I boka skriver Cole blant annet om sitt sinne mot Arsenals styre, som «bare» ville gi ham 55 000 pund i ukelønn. Det tilsvarer ca. 675 000 kroner.

- Jeg tror styret ga blaffen i å beholde meg. De ville heller krangle om at jeg krevde 5000 pund mer, skrev han.

Pund-gimmick

Foran søndagens kamp mot Chelsea har Arsenal-fansen forberdt en gimmick, hvor de har trykket opp tusenvis av falske 20-pundsedler.

Men selv om Lehmann bifaller fansens hardkjør mot Cole, har han ikke noe uoppgjort med sin gamle lagkamerat.

- Jeg vet at Ashley er en veldig hyggelig fyr. Men ved å skrive bok i så ung alder, har han han nok gjort et par feil. Men jeg bryr meg ikke, sier Lehmann.

<B>FORVENTER HETS</B>: Ashley Cole er forberedt på voldsom piping fra Arsenal-fansen. Her krangler han med dommer Graham Poll.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!