Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lehmann etterforskes for flaskespark

Skal ha truffet guttunge i hodet på Old Trafford.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Manchester har startet en etterforskning av Arsenal-keeper Jens Lehmann etter klubbens 1-0-seier mot Manchester United på Old Trafford søndag.Ifølge The Times ble tyskeren anmeldt av en barnefar som hevder at Jens Lehmann sparket vannflaska si opp på tribunen. Faren hevder at sønnen hans fikk flaska i hodet.

Sparket skal ha funnet sted på overtid i første omgang, og hisset opp United-supporterne som satt på setene i nærheten. Gutten skal ikke ha fått alvorlige skader.

The Sun skriver at sparket fulgte like etter at Lehmann kom seg på beina etter å ha fått legebehandling. Keeperen gikk ned for telling da han fikk et skudd fra Cristiano Ronaldo i ansiktet rett før pause.

Politiet vil intervjue både far og sønn. I går kveld var ikke Lehmann kontaktet av politiet, men også han kan ble nødt til å forklare seg om hva som skjedde.

The Times skriver at det er ukjent om dommer Graham Poll nevnte episoden i sin kamprapport.

image: Lehmann etterforskes for flaskespark
NEDE FOR TELLING: Jens Lehmann ligger nede etter å ha fått et skudd fra Cristiano Ronaldo i ansiktet. Wayne Rooney og dommer Graham Poll tar seg av ham. Etter å ha kommet seg på beina igjen, skal tyskeren ha sparket vannflaska si opp på tribunen.