Lehmann tabbet seg ut igjen

Når Arsenal-keeper Jens Lehmann leker utespiller, går det ofte galt: I går tabbet han seg ut for tredje gang denne sesongen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAMFORD BRIDGE (Dagbladet): Kanskje hadde Chelsea-spissen Eidur Gudjohnsen den tyske sisteskansens tendens til å kludre det til for seg selv i situasjoner rundt egen 16-meter i tankene da han jaget en tilsynelatende håpløs ball åtte minutter ut i andre omgang.

Iallfall endte Lehmanns elendige klareringsforsøk i nettopp Gudjohnsen, som elegant trillet ballen i åpent mål.

- Det var en belønning for hardt arbeid. Jeg så det kunne bli en sjanse. Da jeg først klarte å blokkere, var jeg heldig ved at ballen ikke var så langt unna meg. Og til slutt var jeg fornøyd med at jeg klarte å orientere meg og sette ballen i mål, sier Gudjohnsen til Dagbladet.

Hattrick

- Lehmann laster seg selv for det målet, sier Wenger, når han blir spurt om det var en tabbe.

For Lehmann var det hattrick i slike pinlige situasjoner.Første gangen var borte mot Dynamo Kiev i Champions Leagues gruppespill 21 oktober i fjor:

Langt utenfor eget felt forsøkte Lehmann å klarere en ball, som havnet rett i beina på Valentin Belkevich, som til slutt fikk en enkel scoring til navnet sitt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.