Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lillestrøm - Tromsø

Lehne Olsen senket tidligere lagkamerater

Lillestrøms Thomas Lehne Olsen sa takk for sist på Alfheim da han scoret i 2-1-seieren mot sin tidligere klubb Tromsø i Eliteserien søndag.

MATCHVINNER: Thomas Lehne Olsen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
MATCHVINNER: Thomas Lehne Olsen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer

Lehne Olsen var lenge en fryktet målscorer i Tromsø, men gikk til Lillestrøm før denne sesongen.

Søndag var han tilbake på kjente trakter, og 26-åringen gjorde som han har gjort på Alfheim så mange ganger tidligere, dog for motsatt lag, da han satte ballen i mål.

Lehne Olsen scoret 11 mål på 28 kamper for Tromsø forrige sesong, og har nå tre mål på ni kamper for sin nye arbeidsgiver.

Hans lagkamerat Gary Martin ga gjestene ledelsen etter 22 minutter søndag. Spissen fikk ballen inne i feltet av Erling Knudtzon og bredsidet ballen i mål.

Lillestrøm fortsatte å kjøre kampen, og kun minutter senere var Lehne Olsen på plass.

Nok en gang var Knudtzon i servitørrollen da han spilte fri sin lagkamerat inne i feltet. Den tidligere Tromsø-spilleren gikk god tid til å sikte inn skuddfoten, og dunket ballen i nettmaskene til 2-0.

Oppgjøret gikk mot pause da Magnar Ødegaard, som var på lån i Lillestrøm i 2013/2014-sesongen, smalt til og reduserte til 1-2.

Runar Espejord fikk muligheten til å utligne like etter pause etter et lekkert gjennomspill av Morten Gamst Pedersen, men 22-åringens lobb over LSK-keeper Marko Maric forsvant utenfor mål.

Også Mushaga Bakenga fikk muligheten til å sikre ett Tromsø-poeng, men han fikk ikke stokket beina da han fikk ballen like foran mål på tampen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media