Lei av å vente på kjærestene

Byåsen vil tjene penger på Gøril Snorroeggen og Camilla Herrem.

Gøril Snorroeggen og Camilla Herrem vil gjerne spille for Byåsen, men vil heller ikke skrive kontrakt før de vet hvor kjærestene spiller håndball og fotball neste år.

Byåsen på sin side vurderer å selge mens de ennå kan få penger for spillerne sine.

Dersom Byåsen-stjernene ikke vil forlenge med klubben, kan Byåsen sette dem på salgslisten. For klubben kan ikke leve med en situasjon der stjernespillerne går gratis til Danmark, slik Tonje Nøstvold gjorde i sommer.

- Nei, helt klart. Vi kan selvsagt ta oss råd til det, men det er ikke smart for klubben, sier Sivertsen til Adresseavisen.

Håndballagent Petter Kjærnes hevder han kan selge spillere som Gøril Snorroeggen og Camilla Herrem for millionbeløp i løpet av få dager. Begges kontrakter med Byåsen går ut etter den kommende sesongen, og de to har signalisert at det ikke er noen automatikk i at de forlenger med klubben. Det bør de gjøre før EM i desember, hvis de ikke vil selges i løpet av sesongen, signaliserer styrelederen. Verken Camilla Herrem eller Gøril Snorroeggen ønsker å bli solgt.

- Hadde de sagt at de vil selge meg, så hadde jeg selvsagt sagt nei, sier Camilla Herrem.

Venstrevingen er klar på at begrunnelsen for at hun foreløpig ikke har utvidet kontrakten med Byåsen slett ikke har noe med klubben å gjøre. Byåsens problem er at Herrems kjæreste, Steffen Stegavik, spiller håndball for Drammen og bor i Oslo. Også han har ettårskontrakt med sin klubb.

Lagvenninne Gøril Snorroeggen er i noenlunde samme situasjon. Hun forstår Byåsens ønske, men må ta hensyn til kjæresten, RBKs reservekeeper Alexander Lund Hansen.

HETT SALGSOBJEKT: Gøril Snorroeggen kan raskt bli solgt til Danmark, ifølge agent Petter Kjærnes. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX
HETT SALGSOBJEKT: Gøril Snorroeggen kan raskt bli solgt til Danmark, ifølge agent Petter Kjærnes. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX Vis mer

- Grunnen til at jeg skrev en ettårskontrakt sist var at jeg skulle stå fritt fordi jeg er usikker på fremtiden. Jeg vet fortsatt veldig lite. Jeg kan bli, eller jeg kan dra ut. Vi får se. Jeg har uansett ikke noen planer om å dra det nærmeste året, sier hun.

(NTB)

Lei av å vente på kjærestene
AVVENTER: Camilla Herrem vil vente med å skrive under på en ny kontrakt eventuelt finne en ny klubb, til hun vet hva kjæresten Steffen Stegavik gjør.