Lei av treningsøkter

SAARBRÜCKEN (NTB): Håndball-VM har så langt bare bestått i treningsøkter for Norge. En ny ble gjennomført i kveld, og nå gjenstår bare Usbekistan før spillerne kan begynne å tenke noe nær alvor.

Canada ble slått 32-15 i det som nesten bare ble trening i konsentrasjon på en kveld der det norske spillet ikke imponerte særlig.

- Slike kamper er helt pyton. Jeg vil heller ha 60 skudd mot meg, sa keeper Heidi Tjugum. Hun var ganske arbeidsledig, og kunne ikke helt skjule at det nå snart er på tide med litt motstand.

Hun fikk bare én omgang og slipper kanskje Usbekistan. Der kan Lise Kristiansen og Jeanette Nilsen bli målvaktpar.

Opp og ned

Den norske lagledelsen lot antatte nøkkelspillere hvile i lange perioder, og en av dem som så mye fra sidelinjen var kaptein Susann Goksør.

- Dette var vel lett trening, og innsatsen var opp og ned. Vi kontret en del og måtte stå veldig lenge i forsvar ofte, sa Goksør, som såvidt ble svett etter deltakelsen i nok en VM-kamp uten snev av spenning og ufordringer.

Enda «verre» blir det i morgen. Da er VMs svakeste lag motstander.

Største

I kveld fikk Usbekistan 45 baklengs av et halv-motivert Kroatia. Tallene kan bli styggere mot Norge.

Usbekerne har ikke gledet mange så langt, men en nordmann sikret seg i hvert fall en liten øltønne da han vant en tippekonkurranse om resultatet mellom Kroatia og Usbekistan.

- Vi gleder oss til kampen mot Norge. Vi kommer til å lære mye, sa Usbekistan-trener Jasur Akramov etter at laget hans hadde sluppet inn mål omtrent hvert enste minutt.

Enkel match for Norge og Trine Haltvik mot Canada i kveld.
Trine Haltvik