Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lei Beckham-styr

Roberto Carlos vil ha fokus på David Beckhams fotballkvaliteter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den brasilianske forsvarsspilleren forsikerer at Real Madrids nykjøping David Beckham vil bli dømt etter fotballferdigheter og ikke etter hvor flott han er å se på når han kommer på banen i Spania.

- Real Madrid handler ikke bare om bilder og reklame, vi er et fotballag og vi vet at vi må vinne kamper og titler. Jeg er sikker på at Beckham kommer til å konsentrere seg om fotballen, sier Carlos til spanske medier.

Han mener at ting vil endre seg så snart sesongen er i gang:

- Beckham er en stor spiller og han kommer til å styrke laget. Jeg håper han spiller opp mot sitt beste i den første kampen slik at alle ser at han er en fremragende fotballspiller.

- Nå snakker alle om hvor flott han er, men dette vil endre seg når vi begynner å spille igjen.

Uansett hvor mye Beckham vil bidra med av fotballmessig styrke, er det ikke til å slå under en stol at kjøpet av Beckham vil være en nøkkel for å styrke Real Madrids image utad, særlig i Asia.

GLAMORGUTTEN: David Beckham får vel så mye oppmerksomhet for sine fysiske attributter som for sine fotballkvaliteter. Foto: AP/SCANPIX