Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lei feilsitering og kryssklipping

By Rise om «mediejakten».

 • Debatten ruller videre

  OSLO/TRONDHEIM (Dagbladet.no): «Ola By Krise» var bare en av overskriftene RBK-treneren fikk i fleisen etter Stabæk-tapet. I dag blåste han ut sin frustrasjon over enkelte journalister og medier.

  - Enkelte i mediene er interessert i å jakte på oss, og da gjør de alt de kan for å drive fram usikkerhet og spekulasjoner. Da må vi av og til finne oss i at vi blir skeivt framstilt og feilsitert, sa han til NTB.

  Beholder åpenheten


  Og går løs på kryssklipping:

  - Av og til får man lyst til å si at «det der orker vi ikke lenger å stille opp på», slik andre europeiske klubber gjør. Vi skal beholde åpenheten, men da forbeholder jeg meg retten til å si at jeg er blitt skeivt framstilt, sa By Rise til NTB.

  Feilsitert i dag


  I dagens utgave av Adresseavisen åpnet han for sin egen avgang, noe han dementerte overfor Dagbladet.no i dag.

  - Det er feil! Jeg har ikke åpnet for min egen avgang. Så er det klart og tydelig dementert, sier By Rise.

  Og i Dagbladet i dag avslørte Nils Arne Eggen at han ønsker å gjøre comeback som topptrener, samtidig som Mini vil ha Eggen tilbake som sjef i RBK.

  Ingen krise


  Likevel nekter Ola By Rise for at det er krise på Lerkendal.

  - Hvis dette skal være krise, lurer jeg på hva det er når vi ligger midt på tabellen og ikke er med i Europa. Da kan vi snakke om krise! sa en offensiv RBK-trener til NTB.

  NB! Ørjan Berg og Christer Basma må sto over morgendagens Champions Leauge-kamp mot PSV Eindhoven på grunn av skader.

<B>KRITISK: RBK-trener Ola By Rise blir tidvis oppgitt over pressen, men sier at det ikke skal gå ut over åpenheten på RBK-brakka.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media