Heidi Weng vil skjerme privatlivet mer:

Lei graving i privatlivet

Søndag var det skuffelse som gjorde at Heidi Weng ikke pratet etter sprintfadesen i Davos. Framover er det derimot et ønske om mer privatliv som får henne til å lukke munnen. 

VIL SKJERME PRIVATLIVET: Heidi Weng skal vær mer forsiktig med hva hun deler framover.  Foto: EPA/GIAN EHRENZELLER/ NTB Scanpix
VIL SKJERME PRIVATLIVET: Heidi Weng skal vær mer forsiktig med hva hun deler framover.  Foto: EPA/GIAN EHRENZELLER/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

DAVOS (Dagbladet): Heidi Weng hadde stått på pallen i samtlige verdenscuprenn denne sesongen og ledet verdenscupen totalt med åtti poeng. På skøytesprinten i Davos søndag, røyk hun ut i prologen og mistet samtidig verdenscupledelsen til Ingvild Flugstad Østberg.

Weng forsvant fra stadion i Davos uten å snakke med noen.

Fredag fortalte derimot Weng Dagbladet at hun ikke var redd for å gå et dårlig renn nå som hun hadde prestert så bra i starten av sesongen.

- Nå har det gått såpass bra at jeg føler at jeg kan senke skuldrene. Hvis jeg går et dårlig skirenn nå, så gjør det egentlig ingenting, for jeg vet jeg kan i hvert fall, sa Weng, og signaliserte samtidig at det var greit om noen andre nå vant så hun kunne skli tilbake i bakgrunnen igjen.

Oppgjøret på Beitostølen

For Weng er ikke så glad i å snakke om seg selv. Med både Therese Johaug ute og Marit Bjørgen med litt sporadisk, er det Weng som får mye av medietrykket.

Under sesongåpningen på Beitostølen forsøkte hun å ta et oppgjør med det hun oppfattet som en nærgående presse da hun selv holdt pressekonferanse for åpen mikrofon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer