Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lei såpestjerne anklages for å tvinge kjæresten til City

Swansea-fansen raser mot Helen Flanagan.

FLYTTER HJEM? Scott Sinclair er på vei til Manchester City, og kjæresten Helen Flanagan blir med på lasset. Nå anklages hun for å presse Sinclair vekk fra Wales. Foto: Scanpix NTB/Stella Pictures
FLYTTER HJEM? Scott Sinclair er på vei til Manchester City, og kjæresten Helen Flanagan blir med på lasset. Nå anklages hun for å presse Sinclair vekk fra Wales. Foto: Scanpix NTB/Stella Pictures Vis mer

• Fotballstudio kl. 20.45Chelsea - Reading.

(Dagbladet): Michael Laudrups Swansea-trener Alan Curtis bekreftet i går overfor Sky Sports at det bare er et spørsmål om tid før Scott Sinclair forlater klubben til fordel for Manchester City.

Sinclair, som scoret i Swanseas 5-0-seier over QPR i helga, har vært ønsket av flere store klubber, og har ikke vært interessert i å skrive under ny kontrakt med den walisiske klubben.

Nå får kantspillerens såpestjerne-kjæreste Helen Flanagan skylda for at Scott Sinclair ønsker seg bort fra Wales, skriver South Wales Evening Post.

- Begynner å kjede meg nå, har vært i Wales for lenge, noe må gjøres, twitret nemlig Flanagan i går - og reaksjonene fra Swansea-supporterne lot ikke vente på seg.

Uskjelt
Flanagan ble skjelt ut av flere, før hun måtte presisere på det sosiale nettstedet at hun neppe har så mye makt over hva kjæresten velger å gjøre med fotballkarrieren.

- Når Scott er på bortekamper er jeg alene igjen i Wales. Jeg mente ikke å støte noen med tweeten, eller å være ufølsom overfor Swansea-fansen. Sorry, folkens. Folk må roe seg ned, jeg har alltid elsket Swansea, skrev hun.

Scott Sinclair ser altså ut til å være på vei til Manchester likevel, byen der Helen Flanagan forøvrig ble født og vokste opp.

Såpestjerne
23-åringen er kjent for sin rolle som Rosie Webster i den svært populære såpeserien Coronation Street, som spilles inn i Manchester, men hun forlot serien i februar og flyttet nærmere kjæresten i Swansea Bay.

Scott Sinclair scoret 27 ganger for Swansea i 2010/2011-sesongen, og åtte ganger i Premier League i fjor.

Waliserne har imidlertid innfunnet seg med at vingen nå trolig drar.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media