Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League

Leiceister vant igjen: - Vi kan slå fast at spillerne sviktet Ranieri

Riyad Mahrez sendte Andrew Robertson i pølsebua og kaffekøa før han dunket inn tre Leicester-poeng. 

SCORET: Riyad Mahrez sikret ny Leiceister-seier. Foto: NTB Scanpix
SCORET: Riyad Mahrez sikret ny Leiceister-seier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
  • Leicester - Hull 3-1 (1-1)

(Dagbladet): Leicester så nesten ut som sitt gamle jeg da de smadret Liverpool tidligere denne uka. Mange stilte seg spørsmålet: Var det et blaff, eller kan vi forvente mer av revene framover?

Etter dagens kamp mot Hull, er det i hvert fall sikkert at Leicester har begynt å få tempoet som gjorde dem livsfarlige i fjor inn igjen i spillet.

- Vi kan slå fast at spillerne har sviktet Ranieri litt også. Ranieri har, etter min mening, endret for mye og vinglet for mye denne sesongen. Men det er spesielt at de vinner to kamper og scorer masse mål sånn plutselig. Og en spiller som Mahrez ser ut som den han var i fjor, sier TV 2-ekspert Brede Hangeland på direkten.

Overrasket

Blåtrøyene styrte totalt innledningsvis, men det var Hull som tok ledelsen da Wilfred Ndidi surret det til og mistet ballen. Clucas avsluttet en effektiv kontring med å styrte ballen inn 0-1, helt mot spilles gang.

Leicester fortsatte å hamre på framover i banen. Belønningen kom like før halvtimen var spilt.

0-1: Clucas lurer inn kampens første mål. Foto: NTB Scanpix
0-1: Clucas lurer inn kampens første mål. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Som et blaff fra en bedre tid leverte de en rask, effektiv og deilig kontring med raske kombinasjoner framover i banen. Det var til slutt Fuchs som lurte inn innlegget fra Vardy i nettet.

Den glemte helten
Kampen svingte fram og tilbake etter utligningen. Hull var kanskje hakket hvassere, men de greide aldri å ta mulighetene.

Det gjorde derimot Leicester.

UTLIGNET:  Christian Fuchs. Foto: NTB Scanpix
UTLIGNET:  Christian Fuchs. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og det var en gammel helt som ble tunga på vektskåla.

Riyad Mahrez har vært en skygge av seg selv denne sesongen. Men etter 60 minutter viste han egenskapene som gjorde at han endte med 17 mål og elleve målgivende i fjorårssesongen.

Han fikk ballen på 17 meter og dro to skuddfinter som sendte Robinson i pølsebua, og kaffekøa før han lurte ballen inn bak Hull-keeper Eldin Jakupovic.

Det var Mahrez' fjerde Premier League-mål for sesongen, og det første siden november i fjor. De tre andre målene har han riktignok scoret fra krittmerket.

Ett minutt på overtid ble kampen avgjort da Tom Huddlestone var uheldig og scoret selvmål.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media