GULLGLISET: Shinji Okazaki løfter Premier League-trofeet på King Power Stadium. Foto: Reuters / Carl Recine / NTB Scanpix
GULLGLISET: Shinji Okazaki løfter Premier League-trofeet på King Power Stadium. Foto: Reuters / Carl Recine / NTB ScanpixVis mer

Leicester-helt røper hemmeligheter om lagkameratene sine

Et litt annerledes intervju med Shinji Okazaki.

(FourFourTwo): Shinji Okazaki så nok fram til sin første sesong i engelsk fotball med Leicester, men han så definitivt ikke for seg hvordan den skulle ende.

Den 30 år gamle spissen ble den andre japaneren i Premier League-historien til å vinne ligatittelen (etter Shinji Kagawa i 2012/13-sesongen). Han startet 27 kamper for The Foxes denne sesongen og dannet spisspar med Jamie Vardy.

I dette intervjuet snakker Leicesters nummer 20 med FourFourTwo om lagkameratene han vant ligaen med. Hvem ville blitt den beste manageren? Hvem er mest sjefete? Hvem er mest intelligent?

Her er Okazakis avsløringer:

- Hvem er garderobens klovn?

- Vardy og Fuchs. Hvis jeg må velge én, svarer jeg Fuchs.

- Hvem i klubben er din beste venn?

- Gökhan Inler.

- Hvem styrer musikken i garderoben?

- Kasper Schmeichel. Jeg tror laget ønsker å høre på dance og club. Men det virker som han liker pop og spiller derfor den slags musikk. Som f.eks. Oasis.

- Hvem bruker mest tid på håret?

- Jeg tror ikke noen gjør det. Jeg har ikke sett noen stå foran speilet lenge. Jeg må svare meg selv, jeg vet ikke om noen andre.

- Hvem er mest intelligent?

- Jeg tror det er Inler som jeg går mye sammen med. Han kan snakke flere språk, så han er smart.

- Hvem forlater treningsfeltet sist?

- Det kommer an på, men jeg tror at vi som regel forlater banen samtidig i Premier League (i motsetning til spillerne i Bundesliga-klubber).

- Hvem er mest sjefete?

- Jeg tror ikke vi har den type spiller her. Sannsynligvis Wes Morgan? Han er massiv selvfølgelig. Han er jo vår kaptein.

- Hvem ville blitt den beste manageren?

- Hvem kan det være... Jeg tror Fuchs ville blitt en god manager. Det virker som han tenker mye når han spiller fotball. Han har mye erfaring fra tysk fotball. Og han har mange tanker om spillet som jeg kjenner når jeg spiller med ham.

- Hvem ser på seg selv som en sanger?

- Jeg vet ikke om han ser på seg selv som en sanger, men det er sannsynligvis Nathan Dyer. Jeg har ikke hørt alle synge, men dansingen og syngingen han framførte da han kom var kul.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Fourfourtwo på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.