Leicester kjøper Ipswich-spiss

Jamie Scowcroft blir i dag Leicesters nye spiss for 40 millioner kroner. Les siste nytt fra engelsk fotball!

25-åringen har havnet bakerst i spisskøen hos Ipswich og har fått lov til å forlate «traktorgutta», melder klubbens offisielle hjemmeside.

Dermed kunne spillerens tidligere trener på det engelske U21-landslaget Peter Taylor legge 40 millioner kroner på bordet.

- Han har alltid vært på lista mi. Han er en av de beste jeg hadde på U21-laget, sier Leicester-manager Taylor.

Scowcroft skal skrive under i dag og vil trolig debutere mot Ipswichs erkefiende Norwich lørdag.

- Det blir en god start for ham, sier Taylor.

Charlton kjøper Spurs-back

Luke Young ble i går Charlton-spiller for 55 millioner kroner. 22-åringen har spilt for Tottenham i flere sesonger, men sier han er lei av å ikke få fast plass på laget. - Jeg ble frustert og fant ut at jeg måtte flytte hvis jeg skulle utvikle meg, sier Young til The Evening Standard.

Leeds må flytte

Leeds må bygge en ny hjemmebane, ellers forsvinner manager David O'Leary. Det hevder styreformann Peter Ridsdale, som er i ferd med å planlegge et stadion med plass til 55 000 fans. Inntektene vil hjelpe klubben til å kjøpe dyrere spillere. - Dette er den rette veien å gå hvis vi virkelig skal bli en stor klubb, sier Ridsdale.

Schmeichel skadd

37-årige Peter Schmeichel måtte gå av banen like før avspark da Aston Villa møtte Rennes i Intertotocupen i går. Dansken slo opp en leggskade under oppvarmingen. Ifølge klubbens hjemmeside er det tvilsomt om han rekker returkampen neste uke. - Han plages av press på en nerve og har det ikke så bra, sier Villa-manager John Gregory.

Slåsskamp skremte vekk spiller

Preston-manager David Moyes havnet i nevekamp med to av spillerne på treningsleir i Østerrike i helga. Det kostet ham en ny spiller. Fulhams Wayne Collins var med på treningsleiren, men velger nå i stedet å skriver under for Crewe på grunn av bråket, melder The Mirror.

Vraker Woles-bud

Håvard Flos tidligere klubb, Wolves, har fått avslag på et bud på 55 millioner kroner for Prestons Jon Macken. 23-åringen har scoret 47 mål på de to siste sesongene. Samtidig vil Preston heller styrke laget, og har lagt inn et rekordhøyt bud på Manchester Uniteds reservelagsspiller Jonathan Greening, skriver The Sun.

Kanu til Spania?

Arsenal-spiss Nwankwo Kanu (24) kan være på vei til Malaga. Den spanske klubben skal være villige til å betale mer enn 100 millioner kroner for nigerianeren, som føler plassen i Arsenal truet etter kjøpet av Francis Jeffers i sommer. Klubben har nå fem spisser, bare to får spille på likt, melder The Sun.

Newcastle kjøper Robert?

Newcastle-manager Bobby Robson skal ha lagt inn et bud på 140 millioner kroner for Paris Saint Germains angrepsstjerne Lauren Robert. Ifølge Planetfootball vil franskmennen akseptere tilbudet på 26-åringen.

<B>55 MILL.:</B> Luke Young gikk fra Tottenham til Charlton for 55 millioner kroner. Foto: SCANPIX
SKADD DANSKE: Peter Schmeichel sliter med en leggskade. Foto: SCANPIX
<B>PÅ VEI BORT? Nwankwo Kanu skal være aktuell for Malaga. Foto: SCANPIX