Leicester klar for nedrykk

Leicester må ta den tunge veien ned i 1. divisjon etter bare én sesong i toppserien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Annonse

Laget klarte bare 2-2 mot Charlton lørdag, og ettersom Manchester City vant 1-0 hjemme over Newcastle blir det Leicester som rykker ned.

Leicester har nå ingen mulighet til å ta igjen Manchester City, som ligger fjerde sist på tabellen. City tok et langt steg mot fornyet kontrakt med lørdagens seier.

Paulo Wanchope headet inn det svært viktige målet som ga seier over Newcastle, og Manchester-klubbens videre skjebne i bunnstriden avhenger nå av hvordan det går i oppgjøret mellom Leeds og Bolton søndag.

Bare et mirakel kan hindre at Wolverhampton, som også var nyopprykket denne sesongen, følger Leicester ned i 1. divisjon.

Laget vant lørdag 2-1 over Everton, men klubbens målforskjell er så dårlig at ny eliteseriekontrakt bare er en teoretisk mulighet.

I tetstriden befestet Chelsea sitt grep om andreplassen etter å ha knust Southampton 4-0 hjemme på Stamford Bridge. Frank Lampard scoret to av målene til Chelsea, som onsdag møter Monaco til returkamp i den ene av mestercupens semifinaler.

Arsenal klarte bare 0-0 mot Birmingham lørdag, men avgjorde alt sist helg seriemesterskapet til sin egen fordel.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer