Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Leicester-manageren: - Tottenham er tittelfavoritter

Leicester to poeng foran.

IKKE FAVORITTER SELV: Leicester-manageren har Tottenham, Arsenal og Manchester City som favoritter til å vinne Premier League 15/16. Foto: Reuters / Andrew Yates
IKKE FAVORITTER SELV: Leicester-manageren har Tottenham, Arsenal og Manchester City som favoritter til å vinne Premier League 15/16. Foto: Reuters / Andrew Yates Vis mer

Leicester topper den engelske eliteserien, men manager Claudio Ranieri gir tabelltoer Tottenham favorittstempelet.

Leicester leder serien to poeng foran Spurs etter 27 runder. «The Foxes» tar imot West Bromwich i serien tirsdag, mens Tottenham spiller borte mot bynabo West Ham onsdag.

- Jeg mener Tottenham er favoritter. Deretter kommer Arsenal og Manchester City, sa Ranieri mandag.

- Tottenham har et sterkt lag. De vet hva de vil. Alle snakker om Leicester, men ingen snakker om Tottenham, la han til.

Italieneren mener det ikke er realistisk å holde Leicester som favoritt.

- Vi er en overraskelse. Det er fantastisk, men realistisk sett er det lag som City, Arsenal og Tottenham som skal slåss om tittelen. Vår jobb er gjort - vi skulle berge plassen, men nå er det noe nytt. Man kan oppnå noe ved å ta kamp for kamp, sa Ranieri.

- Nå fokuserer vi på kampen mot West Bromwich, fastslo han.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram