Champions League:

Leicester med svært brukbart resultat i kvartfinalen

Håper om semifinale lever.

BRUKBART RESULTAT: Leicester tapte 1-0 på bortebane. Det lover godt foran returoppgjøret i England.Her er Leicesters Marc Albrighton mot Atleticos Koke. Foto: AP Photo / Paul White / NTB Scanpix
BRUKBART RESULTAT: Leicester tapte 1-0 på bortebane. Det lover godt foran returoppgjøret i England.Her er Leicesters Marc Albrighton mot Atleticos Koke. Foto: AP Photo / Paul White / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Leicester gikk på et knepent 0-1-tap borte mot Atlético Madrid i onsdagens kvartfinale, men mesterligaeventyret lever fortsatt for Englands overraskelseslag.

Premier League-mesteren fra i fjor hadde ikke mye å by på i den spanske hovedstaden, men selv uten sin kaptein og stopperkjempe Wes Morgan (ryggskade) lyktes de blåkledde likevel med å få med seg et levelig resultat hjem til tirsdagens returkamp.

Antoine Griezmann scoret kampens eneste mål på et omdiskutert straffespark etter 28 minutter. 26-åringen ventet ut Leicester-keeper Kasper Schmeichel og sendte dansken feil vei.

I forkant ble Griezmann felt av Marc Albrighton etter en saftig Atlético-kontring. Den svenske dommeren Jonas Eriksson mente forseelsen skjedde innenfor 16-meteren, men TV-bildene viste at det var en diskuterbar avgjørelse.

Skuddvillig

Straffescoringen kom på et tidspunkt da Leicester var i ferd med å spille seg litt inn i kampen etter en svært forsiktig start på Vicente Calderon.

Gjestene fra England fikk nemlig knapt kjenne på ballen i åpningskvarteret. Atlético styrte spillet for alle pengene, og Koke holdt også på å gi hjemmelaget en drømmestart. Etter bare fire minutter skjøt midtbaneprofilen fra 20 meter og traff stolpen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer