INGEN GOD DAG PÅ JOBBEN:  For Leicester-manager Nigel Pearson. Foto: NTB Scanpix / Faksimile: The Mirror
INGEN GOD DAG PÅ JOBBEN: For Leicester-manager Nigel Pearson. Foto: NTB Scanpix / Faksimile: The MirrorVis mer

Leicester rystet etter at tre spillere filmet seg selv i sexorgie

- Klubben er veldig bekymret.

(Dagbladet): Leicester har i kveld sendt ut en pressemelding hvor de beklager etter at tre av spillerne var involvert i en sexorgie i Bangkok i Thailand.

De tre spillerne, James Pearson (sønn av manager Nigel),  Tom Hopper og  Adam Smith, filmet seg selv nakne i en seng sammen med tre lokale jenter.

Filmen levner liten tvil om hva de driver med.

Sendt til venner Spillerne sendte filmen til noen kamerater i England, og etter hvert endte den hos tabloidavisa The Mirror. 

I klippet kommer det også fram at spillerne kommer med rasistiske kommentarer til jentene under akten. 

Ingen av de tre har spilt på Leicester førstelag, og har denne sesongen vært på utlån. Men Leicester har eiere fra Thailand, og spillerne var på tur som ambassadører for klubben. 

- Veldig bekymret De tre spillerne er nå sendt hjem fra klubbturen i Thailand, bekrefter klubben i kveld.

- Klubben er veldig bekymret over hendelsen med de tre spillerne. Vi forventer at spillerne skal være ambassadører for klubben både i offisiell sammenheng og i privatlivet, og vi kommer til å behandle saken svært alvorlig.  Vi hadde et møte med spillerne tidligere i dag, og sendte dem hjem fra Thailand, skriver klubben i pressemeldingen som er gjengitt i The Mirror.

Videre skriver de:

- De tre spillerne beklager oppførselen, både overfor jentene involvert i hendelsen, klubben, eierne fansen og familien.  Vi kommer til å etterforske saken videre, så vi kan ikke komme med ytterligere kommentarer per dags dato.