Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jonny Evans til Leicester

Leicester sikret seg tidligere Manchester United-stopper

Leicester betaler 3,5 millioner pund for West Bromwich-forsvareren Jonny Evans.

TIL LEICESTER: Jonny Evans går fra West Bromwich Albion til Leicester etter at førstnevnte klubb rykket ned.. Foto: NTB scanpix
TIL LEICESTER: Jonny Evans går fra West Bromwich Albion til Leicester etter at førstnevnte klubb rykket ned.. Foto: NTB scanpix Vis mer

30-åringen har skrevet treårig kontrakt med Leicester. Nordiren har spilt 70 landskamper og står med nærmere 250 klubbkamper i Premier League.

Evans, som kan brukes både som stopper og back, blir Leicesters andre sommerkjøp. Fra før er portugiseren Ricardo Pereira klar for «revene».

- Når denne muligheten kom, kunne jeg ikke si nei. Det er en ambisiøs klubb. Eierne har store ambisjoner og alle ønsker å løfte klubben framover, sier Evans.

Leicester-manager Claude Puel sier følgende om den tidligere Manchester United-forsvareren:

- Jonny er en spiller med lang erfaring i Premier League. Dette er strålende nyheter for klubben. Han vet hva som kreves, han er en vinner og leder.

Evans ble seriemester med Manchester United tre ganger. Han vant også to ligacuper med de rødkledde.

Leicester ble sensasjonelt ligamester i 2015/16. Kjøpet av Evans kan være et signal om at blåtrøyene ønsker å kjempe seg inn igjen blant de seks beste på balløya.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media