Leicester-spillerne slipper tiltale

Engelsk tabloid avslører at «voldtektsofrene» er prostituerte.

(Dagbladet.no): Den britiske tabloidavisa News of the World publiserte i går nyheten om at de hadde avslørt de tre kvinnene er prostituerte. Kvinnene anmeldte Leicester-spillerne Paul Dickov, Frank Sinclair, og Keith Gillespie for voldtekt etter at spillerne var på en treingsleir på La Manga i mars i år.

Forrige uke fikk spillerne beskjed om at den spanske dommeren kommer til å droppe tiltalen etter at kvinnene er avslørt som prostituerte, skriver News of the Worlds søsteravis The Sun.

- Vi er fortalt at vi slipper rettssak. Jeg er veldig, veldig glad for dette, sier Dickov til aivsa.

Offisielt blir ikke saken henlagt før i dag, og derfor har spillerne fått munnkurv av sine advokater.

- Jeg kan egentlig ikke kommentere dette, men jeg vil si jeg er veldig glad i dag. Vi har fått beskjed om ikke å si noe til vi er helt frikjent, sier Dickov.

News of the World-reporteren kledde seg ut som en arabisk sjeik, og fant kvinnene på et hotell i Tyskland. Etter å ha fått kontakt, skal han ha avtalt å ta med seg de tre kvinnene til London mot 10 000 pund i betaling.

Prisen inkluderte alt. Avsløringen har strippet kvinnene for all kredibilitet i saken, skriver The Sun.

SLIPPER RETTSSAK: Keith Gillespie, Frank Sinclair, og Paul Dickov har fått beskjed om at voldtektssaken som har hengt over dme i to måneder droppes.