Leicester-spillerne slipper tiltale

Engelsk tabloid avslører at «voldtektsofrene» er prostituerte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den britiske tabloidavisa News of the World publiserte i går nyheten om at de hadde avslørt de tre kvinnene er prostituerte. Kvinnene anmeldte Leicester-spillerne Paul Dickov, Frank Sinclair, og Keith Gillespie for voldtekt etter at spillerne var på en treingsleir på La Manga i mars i år.

Forrige uke fikk spillerne beskjed om at den spanske dommeren kommer til å droppe tiltalen etter at kvinnene er avslørt som prostituerte, skriver News of the Worlds søsteravis The Sun.

- Vi er fortalt at vi slipper rettssak. Jeg er veldig, veldig glad for dette, sier Dickov til aivsa.

Offisielt blir ikke saken henlagt før i dag, og derfor har spillerne fått munnkurv av sine advokater.

- Jeg kan egentlig ikke kommentere dette, men jeg vil si jeg er veldig glad i dag. Vi har fått beskjed om ikke å si noe til vi er helt frikjent, sier Dickov.

News of the World-reporteren kledde seg ut som en arabisk sjeik, og fant kvinnene på et hotell i Tyskland. Etter å ha fått kontakt, skal han ha avtalt å ta med seg de tre kvinnene til London mot 10 000 pund i betaling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer