Premier League:

Leicester-spiss tar «en Payet»: - Jeg vil ikke spille for dem mer

Tydelig misfornøyd.

VIL BLI SOLGT: Leicester-angriper Leonardo Ulloa langer ut mot Claudio Ranieri. Foto: NTB Scanpix
VIL BLI SOLGT: Leicester-angriper Leonardo Ulloa langer ut mot Claudio Ranieri. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Leicester-spiss Leonardo Ulloa går hardt ut mot klubben på Twitter.

På grunn av manglende spilletid ba 30-åringen tidligere denne måneden om å bli solgt, skriver Sky Sports.

Etter at Leicester-manager Claudio Ranieri angivelig skal ha avslått et bud fra Sunderland og den spanske klubben Alaves, har Ulloa tatt til sosiale medier for å vise sin frustrasjon.

- Med all respekt for Leicester-fansen. Jeg føler meg forrådt av Ranieri og sviktet av klubben. Jeg vil ikke spille for dem mer, skrev Ulloa på Twitter.

Argentineren ble hentet til Leicester fra Brighton i 2014. Denne sesongen har spissen kun startet én seriekamp og notert seg for én scoring. Til sammenligning startet han sju kamper forrige sesong da klubben vant Premier League for første gang.

Etter at Islam Slimani ble hentet til de regjerende Premier League-mestrene har det blitt betydelig mindre spilletid for Ulloa.

- Vi vil ikke selge han. Jeg har kun Islam Slimani som spydspiss, og jeg trenger en til, sier Ranieri ifølge BBC.

- Jeg vil ha Leo her og håper at han kan forholde seg rolig og forstå min situasjon. Selvfølgelig er han ikke fornøyd, og det skjønner jeg. Klubben kjenner ideene mine godt, og det gjør Leo også. Han er en fantastisk spiller, en fantastisk mann og jeg har troa på han, sier Leicester-manageren.

Ulloa har fortsatt 18 måneder igjen av kontrakten sin med Leicester. Angriperen er tydelig misfornøyd med hvordan Ranieri håndterer situasjonen, og forteller at det beste for alle er om han forlater klubben.

- Manageren har fortalt meg de siste ukene at hvis det dukker opp tilbud på fire eller fem millioner pund vil han hjelpe meg med å dra. Etter hva jeg har skjønt, så har det kommet tilbud enda større enn det som ikke har blitt vurdert en gang, sier Ulloa til Sky Sports.

- Nå sier han (Ranieri) at han vil jeg skal bli. Hvis jeg blir kommer det til å påvirke min fremtid og karriere. Jeg har hatt to fantastiske år, men jeg føler at det beste for meg er å forlate klubben og være lykkelig et annet sted, fortsetter han.

Om Leonardo Ulloa blir solgt føyer han seg inn i rekken av spillere som har klart å mase seg til en overgang. Den tidligere West Ham-spilleren Dimitri Payet ble søndag klar for Marseille, etter å ha nektet å spille for London-klubben over en lengre periode. Det skal sies at Payets streik var av helt andre grunner enn Ulloas, ettersom Payet hevdet at han ville hjem til familien.

Det gjenstår noen få timer av overgangsvinduet i januar. En oversikt over alle Premier League-overgangene kan du finne her. Lista oppdateres fortløpende.