I SORG: Jamie Vardy og kona depper etter den tragiske helikopterulykken der Leicester-eieren mistet livet. Foto: ANNA GOWTHORPE/BPI/REX/SHUTTERSTOCK
I SORG: Jamie Vardy og kona depper etter den tragiske helikopterulykken der Leicester-eieren mistet livet. Foto: ANNA GOWTHORPE/BPI/REX/SHUTTERSTOCKVis mer

Jamie Vardy

Leicester tilbake i full trening etter tragedien

Onsdag trente Leicester-spillerne som normalt etter den tragiske helikopterulykken lørdag, der klubbeier Vichai Srivaddhanaprabha omkom.

Onsdag skulle spillerne egentlig hatt fri, men SkySports melder at spillerne var tilbake i full trening.

Lørdag omkom Leicester-eieren i den fatale helikopterulykken etter kampen mellom Leicester og West Ham. Ettersom spillerne fikk fri mandag, og det kun ble gjennomført en lett økt tirsdag, ble det bestemt at det skulle trenes som normalt onsdag.

Leicester skulle egentlig ha spilt kamp i ligacupen mot Southampton tirsdag, men kampen ble utsatt på grunn av ulykken. Ny kampdato er foreløpig ikke klar.

Lørdagens bortekamp mot Cardiff spilles derimot som planlagt. Klubben har besluttet å droppe flyreisen, og heller kjøre buss til den walisiske hovedstaden.

Avgjørelsen er tatt sammen med Vichai Srivaddhanaprabhas sønn, Aiyawatt. De er enige om at kampen skal gå som planlagt for å hedre faren.