Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Leicesters stjerneskudd før møtet med Chelsea: - Vi bare spøker og ler

Riyad Mahrez.

STJERNESKUDD: Riyad Mahrez har sammen med Jamie Vardy vært en av Leicesters aller beste spillere så langt denne sesongen. Om The Foxes slår Chelsea i kveld er de tilbake på tabelltoppen. Foto: AFP / GEOFF CADDICK / NTB Scanpix
STJERNESKUDD: Riyad Mahrez har sammen med Jamie Vardy vært en av Leicesters aller beste spillere så langt denne sesongen. Om The Foxes slår Chelsea i kveld er de tilbake på tabelltoppen. Foto: AFP / GEOFF CADDICK / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): I kveld spiller topp mot bunn når Leicester tar i mot Chelsea på King Power Stadium.

At et topplag møter et bunnlag når de to klubbene møtes er normalt sett ingen overraskelse, men at Leicester er topplaget og Chelsea bunnlaget er omtrent så sensasjonelt som det kan få blitt i moderne fotball.

Spesielt fordi nesten halve sesongen er unnagjort.

Leicester-sjef Claudio Ranieri har benyttet muligheten til å komme med et aldri så lite stikk til Chelsea-boss José Mourinho i forkant av oppgjøret.

- Presset er på Chelsea Et av revenes stjerneskudd, Riyad Mahrez, er - på sin side - særdeles avslappet før møtet med den regjerende mestrene.

Den algeriske landslagsspilleren sier til Leicesters hjemmeside at alt presset er på Mourinhos lag.

- Jeg mener presset er på dem fordi vi ikke har noe press på oss i det hele tatt. Det er fantastisk å lede serien (Leicester er på 3. plass, men inntar tabellplassen på nytt med seier i kveld). Ingen sa før sesongen at Leicester kom til å lede serien i desember. Aldri i verden, sier Mahrez.

- Vi bare trener, ler og spøker, og når vi spiller kamp jobber vi hardt - vi jobber for hverandre og ser hva vi får til, sier han videre.

- Må gjøre det vi pleier Mahrez sier at det viktigste for Leicester er å spille slik de vanligvis gjør.

- Vi fokuserer bare på oss selv. Chelsea er selvfølgelig en storklubb, men vi må bare gjøre det vi pleier å gjøre og se hvordan det går. Jeg liker å spille på hjemmebane fordi fansen står alltid bak oss. De gir aldri opp og det er en god ting for oss. Jeg elsker å spille på den banen. Det kan godt hende det er derfor vi ligger på førsteplass, siden fansen alltid står bak oss, sier Mahrez.

- Når vi spiller er det alltid utsolgt, så fansen må bare fortsette, fordi vi trenger dem og håper å gjøre dem stolte, sier han videre.

Et aldri så lite publikumsfrieri der, altså.

• Leicester-Chelsea sendes på TV 2 Sport Premium fra klokka 21 i kveld.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media