Leicesters supportergruppe har økt med 2288 prosent. - En del medgangssupportere

I 2011 hadde Rochdale, Luton, Exeter og Working flere registrerte supportere i Norge enn Leicester.

OPPTUR: Leicesters supportere har hatt mye å juble for denne sesongen. Foto:  Robin Parker/Sportimage/Cal Sport Media.
OPPTUR: Leicesters supportere har hatt mye å juble for denne sesongen. Foto: Robin Parker/Sportimage/Cal Sport Media. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Supporterunionen for britisk fotball kommer hvert år med tall for hvilken britisk fotballklubb som har flest registrete supportere i Norge. I 2011 lå Leicester på en 46.plass, og helt nederst på lista med kun ni medlemmer. Klubber som Rochdale, Luton, Exeter og Working hadde flere registerte supportere i sine supporterklubber. 

Slik er det ikke lenger.

Per dags dato har Leicester 215 registrerte supportere i sin skandinaviske supporterklubb. Det får Dagbladet opplyst av Per Arne Hasnen, som er kontaktperson i Leicester City Supporters Club Scandinavian Branch.

- Utviklingen i medlemstallene begynte i sesongen 2012/2013 da vi ble nummer seks i Championship, sier Per Arne Hansen til Dagbladet.

Tøft kampprogram Året etter rykket Leicester opp til Premier League. I Premier League-comebacket ble Leicester nummer 14, seks poeng over nedrykksstreken. Prestasjonene denne sesongen kjenner de fleste til. Etter at Claudio Ranieri tok over treneransvaret i sommer, har laget prestert over all forvetning. 2.plass etter 22 spilte seriekamper hadde de færreste trodd. Ligaleder Arsenal har like mange poeng, men er foran på bedre målforskjell.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer