Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Leif Kristian Haugen

Leif Kristian ble nesten 30 år før alpintkarrieren løsnet. Nå sikter han mot OL

Leif Kristian Haugen har hatt et fantastisk år, både på og utenfor idrettsarenaen. I sommer ble han imidlertid slått ut av kyssesyke.

TILBAKE ETTER KYSSESYKE: Leif Kristian Haugen ble slått ut av kyssesyke etter bryllupet i sommer. Foto: Lars Eivind Bones
TILBAKE ETTER KYSSESYKE: Leif Kristian Haugen ble slått ut av kyssesyke etter bryllupet i sommer. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer

GEILO: Det myldrer i slalåmbakken på Geilo, til tross for at det regnet ganske heftig i morgentimene. Det er høstferie, og barna er på plass i bakken som er preparert med snø fra fjoråret. Men akkurat nå står de aller fleste nederst i bakken.

Alpinlandslaget er nemlig på treningsleir på Geilo. Leif Kristian Haugen (29) kommer ned, tar av seg skiene, og blir pepret med spørsmål. «Hvordan er det å være alpinist», og «kan vi ta et bilde»?

Haugen har vært en del av landslaget i lang tid. Men det foreløpige høydepunktet kom i vinter: Da tok 29-åringen fra Lommedalen en bronsemedalje i storslalåm under VM i St. Moritz i vinter.

- Jeg føler ting ikke har vært så veldig annerledes etterpå. Når man har en liten gutt på hjemmebane, rekker man liksom ikke å slippe seg helt nedpå. Det blir å brette opp ermene og ta de bleiene jeg ikke rakk tidligere i året, sier Leif Kristian Haugen til Dagbladet.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?