Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Leipheimer suspenderes etter Lance-avsløringer

Skal gjennomgå saken svært nøye.

SUSPENDERES: Levi Leipheimer (t.v) suspenderes inntil videre etter å ha vitnet i saken knyttet til Lance Armstrong (t.h). Foto: AFP PHOTO PATRICK HERTZOG
SUSPENDERES: Levi Leipheimer (t.v) suspenderes inntil videre etter å ha vitnet i saken knyttet til Lance Armstrong (t.h). Foto: AFP PHOTO PATRICK HERTZOG Vis mer

Omega Pharma - Quick Step-laget har bestemt seg for å suspendere Levi Leipheimer inntil videre. Han rammes for fullt av dopingsaken knyttet til Lance Armstrong.

I en pressemelding undertegnet pressesjef Alessandro Tegner i Omega-laget, skriver klubben at den tar denne saken på alvor.

Både dokumenter fra Det amerikanske antidopingbyrået (USADA) og Leipheimers forklaring er lagt til grunn for avgjørelsen som å suspendere ham.

Laget skriver videre at det skal gjennomgå hele saken svært nøye. Lagledelsen kommer også til å ta en prat med Leipheimer før den endelige skjebnen til rytteren blir avklart.

I pressemelding understreker laget at antidopingarbeid alltid har vært tatt på alvor, og det pekes på at Leipheimer ikke var noen del av laget i den perioden det refereres til i rapporten fra USADA eller i hans egne forklaringer.

(NTB)