FORVIRRING: Timo Werner (til v.) i aksjon for RB Leipzig mot Paderborn lørdag. Klubbens sportsdirektør avviser at det allerede er bestemt at spissen skal til Chelsea. Foto: Hannibal Hanschke, Pool via AP / NTB scanpix
FORVIRRING: Timo Werner (til v.) i aksjon for RB Leipzig mot Paderborn lørdag. Klubbens sportsdirektør avviser at det allerede er bestemt at spissen skal til Chelsea. Foto: Hannibal Hanschke, Pool via AP / NTB scanpix Vis mer

Leipzig sår tvil om Werners Chelsea-avtale

RB Leipzigs sportsdirektør Oliver Mintzlaff sa lørdag at Timo Werners forestående overgang til Chelsea, som en rekke medier har meldt om, er langt fra sikker.

Publisert

- Timo Werner har ikke utløst utkjøpsklausulen i kontrakten sin, og vi er ikke blitt kontaktet om overgang av noen klubb, sa Mintzlaff etter 1-1-kampen mot Paderborn.

- Det er Timo som sitter i førersetet nå, ikke klubben, fortsatte Mintzlaff og sa at stjernespissen for noen uker siden informerte klubben om at han var interessert i et klubbskifte.

Medier i Tyskland og England har skrevet at Werner er enig med Chelsea om en overgang. Premier League-klubben skal være villig til å betale om lag 50 millioner pund (nær 600 millioner kroner) i overgangssum.

Mintzlaff sa at han er glad for at Werner forlenget kontrakten i fjor sommer. Ellers kunne han i sommer byttet klubb uten at Leipzig hadde fått penger for ham. Sportsdirektøren frykter ikke at Werner forsvinner før sesongen er over.

- Jeg er sikker på at vi finner en løsning med hans neste klubb som gjør at han kan spille sesongen ferdig for oss, sa han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer