Lek Roman Abramovitsj

Kjøp ditt eget stjernelag! Du har én milliard til rådighet. Meld deg på i Manager 2005!

 • Ja, jeg vil være med på Manager 2005!

  (Dagbladet.no): Suksessen fortsetter. For sjette år på rad gir Dagbladet.no deg Norges mest populære managerspill.

  Nytt i år: Manager 2005 er strippet for muligheter til å klatre til topps uten det aller ypperste i fotballkunnskaper.

  Vi har lyttet til dere managere som er med gang på gang. Derfor blir det ingen sponsing eller all-starspillere. Ingen kan spytte inn ekstra penger for å vinne. Det er likt for alle.

  Alle kan være klubbeier som Chelseas Abramovitsj, for når du oppretter ditt lag i Manager 2005 har du én milliard kroner på kontoen.

  Din oppgave er å forvalte formuen best mulig, ved å investere smart i de stjernene som gir deg flest poeng hver ligarunde.

  Er du lur nok til å finne ligatalentene som er billige på markedet? Da klatrer du fort på vinnerlista, og øker samtidig summen i pengebingen.

  Tømmer du skattekista?


  Owen, Drogba, Smith, Riise, Cissé, Gerrard, Henry, Terry, Lampard, Duff, Giggs, Ferdinand. Det er lov å drømme. Du får ikke alle - så mye penger finnes ikke.

  Du skal bare plukke ut spillerne som belønnes høyest på Dagbladets spillerbørs, og de som stadig plukker bonuspoeng uten å koste skjorta.

  Husk at du må sørge for at pengene strekker til en førsteellever, fire innbyttere og en assistentmanager. Alle kan gi deg verdifulle poeng.

  Hver uke sjekker du din egen rundescore, og sammenlikner med andre managere. Gjerne også venner, familie og kollegaer, hvis du oppretter din helt egne eksklusive liga.

  Vi kårer vinnere hver eneste runde, som får en spesialdesignet t-skjorte. Hver måned stikker én manager av med tittelen månedens manager, og får tilsendt en sportssekk med drikkesystem.

  Ikke fortvil dersom du ikke får deltatt i alle 38 rundene fram til mai neste år. Det holder å plukke poeng i 22. Dermed kan du tillate deg bommer i laguttak, ved f.eks ferie og forglemmelser.

  Den som har høyest sum når Premier League er ferdig vinner Dagbladets MP3-spiller, med radio.

  Er du du Norges dyktigste?


  Men for å vinne hele greia skal du være mer enn en styrtrik Abramovitsj. Vi sier det sånn: Da er ferdighetene dine helt der oppe i klasse med Arsene Wenger og Alex Ferguson.

  Frister dette? Meld deg på nå - før første runde starter 14. august kl. 15.59.

  Vi snakker om ti måneder med moro, og det koster ikke all verden heller. Men du er nødt til å melde deg inn i Dagbladet.no Pluss.

  Ikke glem: Da sikrer du deg også tilgang til blant annet Mitt Drømmelag, Dagbladets nyttige tekstarkiv og vennetjenesten Blink Pluss.

  For 14 dager betaler du bare 19 kroner. For ett helt år er utgiften usle 82 øre per dag, eller 299 kroner totalt.

  Og vi spanderer gratis sms-resultat for hver bidige manger-runde!

 • Hvor melder du deg på? Klikk her!
ROMAN-KJØP:</B> Chelsea-eier Roman Abramovitsj hadde ikke noe problem med å gi 300 mill. kroner for Didier Drogba. I Manager 2004 slipper du inna med halvparten.
JUBELKJØP?</B> Djibril Cissé er Liverpools storkjøp i sommer. Kommer han med på laget ditt også?
NY TOPPSCORER?</B> Alan Smith får nok starte i ligapremieren for Manchester United - på grunn av skader. Når han troppen din?
<B>ARSENALS VIDUNDER:</B> Robin van Persie er ligamestrenes mest spennende forsterkning. Er han riktig priset i Manager 2004?