Leken Kurtovic scoret sju i norsk seier mot Russland

- Spilte til tider veldig bra.

I STORSLAG: Amanda Kurtovic banket inn sju mål i treningskampen mot Russland i dag. Her fra en tidligere kamp. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
I STORSLAG: Amanda Kurtovic banket inn sju mål i treningskampen mot Russland i dag. Her fra en tidligere kamp. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det norske kvinnelandslaget i håndball vant 28-23 over Russland i en treningskamp spilt i Sandane fredag kveld.

Foran 1500 tilskuere i en utsolgt hall ble Amanda Kurtovic norsk toppscorer med sju mål. Hun er relativt fersk i rollen som playmaker, men mot Russland løste hun oppgaven godt.

Også Stine Skogrand, som scoret seks mål, spilte en god kamp. Hun satte sjansene sine fra kant og var god bakover.

Norge ledet med komfortable 16-10 til pause i en kamp hvor de også prøvde 3-2-1-formasjon i forsvar.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

- Vi spilte til tider veldig godt forsvar i 6:0. Vi prøvde også 3:2:1, som fortsatt er nytt for oss, så det er 6:0 som sitter best nå. Mari Molid var tilbake i midtforsvaret etter avbrekket og det var positivt å ha henne i gang igjen, sier Norges assistenttrener Mia Högdahl til handball.no.

Lagene møtes til ny kamp lørdag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer