Lekende lett

Liverpool- Crystal Palace 5- 0 (sammenlagt 6- 2). - I den første kampen i London (1- 2) sløste vi med sjansene. I går kveld tok vi vare på dem, og scoret, sa en strålende fornøyd Liverpool-sjef Gerard Houllier.

I går kveld ble laget hans klare for ligacupfinalen mot enten Birmingham eller Ipswich 25. februar.

Med tre mål på 18 minutter var det aldri spørsmål om saken på Anfield i går kveld. Lekende lett ble Crystal Palace utspilt i perioder.

- Det blir moro å spille finale igjen. At den går på Millenium Stadium i Cardiff, spiller ingen rolle. Vi kunne like godt spilt i den lokale parken. Det eneste som betyr noe, er at vi vinner et trofé igjen, sier Robbie Fowler etter utklassingsseieren.

Etter en stormfull periode er han tilbake i Liverpools startellever. I går gjorde han en strålende jobb som kaptein. Hælsparket som resulterte i 3- 0-målet, var mesterlig. Alle på laget unte Fowler en scoring. Da den kom helt på slutten, var det ellevilt både på banen og tribunen.

- Alle var skuffet etter 1- 2-tapet. I går ville vi vise at vi kan bedre enn sist, og gikk hardt ut. I perioder spilte vi opp mot vårt beste. Selv om vi falt av litt på slutten av første omgang, var gjennomføringen tilnærmet perfekt. Mange har prøvd å rakke ned på ligacupen. Min mening er at når du deltar i en turnering, må du forsøke å vinne den, sier Robbie Fowler.

Danny Murphy ble tomålsscorer og «Man of the Match.

- I går syns jeg vi var bra. Selv har jeg ikke spilt så mye, derfor var det enormt å lage to mål i en så viktig kamp, sier Murphy.

<B>JUBELKVELD:</B> Robbie Fowler og Liverpool høyt oppe i går kveld. Her jubler han etter storseieren mot Crystal Palace sammen med målscorer Danny murphy (til høyre) og Steven Gerrard.