Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lekent stortalent er banker

Konsentrerer seg og takler trangt spor.

EMNE TIL NOE STORT. Her vinner King Volo helt uanstrengt på 1.17,6. Den tiden holder til ny seier i V65-1 på Bjerke onsdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
EMNE TIL NOE STORT. Her vinner King Volo helt uanstrengt på 1.17,6. Den tiden holder til ny seier i V65-1 på Bjerke onsdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| • Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster i jackpotomgang!

-Jeg tror rett og slett han vinner, sier Olav Mikkelborg om Dagbladets V65-banker.

King Volo er bare fire år, men har det i seg som kjennetegner et emne til noe stort.

-Han har en personlighet som skiller ham fra de fleste hester. Det er slike type som gjerne blir noe stort i løpsbanen, forteller Mikkelborg til Dagbladet.
Fire-åringen er noe helt annet i løp enn i trening.

Leken fyr

-Han er en leken fyr. I trening finner han på mye rart og er ukonsentrert. Men når det dreier seg om løp er han en helt annen og tar oppgaven seriøst. Han blir bare bedre og bedre. Sist vant han utrolig enkelt på 1.17,6. Der og da følte jeg at han har en 1.15-tid inne allerede, forteller Mikkelborg.

Vrient startspor

Det er ikke selskapet som skremmer i kveld. Startsporet derimot er ikke enkelt. Men Mikkelborg tror det går bra.
-Han har egentlig oppført seg eksemplarisk i volten tidligere. I sitt aller første løp løste han feilfritt fra det samme trange fjerde sporet som han har i dag. Og det var i tillegg etter flere omstarter. Gangen etter galopperte han, men da var han helt unnskyldt. Vi hektet hjul med hesten i første sport, og da ble han redd, forteller Mikkelborg.

Hoppet over skygger

King Volo har fått et lite rykte for å være en småredd type. Det fikk han etter at han hoppet over noen skygger i et løp på Bjerke.

-Men han holdt seg likevel i trav, påpeker Mikkelborg.

Og skygger blir det ikke i kveld når løpet går klokka seks. Det var i flomlys skyggene skremte hesten. Problemet er forøvrig også løst av banemannskapet uansett når flomlyset kommer på igjen.

Advarer for en annen

Olav Mikkelborg har en svært interessant advarsel til det siste V65-løpet.
-Pompier leverte et rått løp i skyggen av en hest som bare var altfor god i siste start. Han måtte rundt konkurrenter i fjerde spor og spurtet flott helt til mål.

Her er det form, avslutter Olav Mikkelborg.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!