Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lekestue da Chelsea knuste Boro 5-0

Med årets mål fra Belletti?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): MIDDLESBOROUGH - CHELSEA 0-5

Chelsea hadde som alle de andre topplagene i Premier League skadetrøbbel etter landskampene forrige uke. Det så ikke slik ut da de kjørte over Middlesborough på Riverside Stadium i ettermiddag.

- Vi har fortsatt en lang vei for å bli seriemester. Vi har jobbet hardt for å forberede oss, og spillerne vet hva som kreves. De vet hvordan de skal opptre uansett hvordan jeg setter opp laget, sier trener Luiz Felipe Scolari, ifølge NTB.

Selv om det bare sto 1-0 til pause, var førsteomgangen en ren maktdemonstasjon fra Scolaris menn. Og da Juliano Belletti satte inn 2-0 fra 30 meter seks minutter ut i andre var det helt slutt for hjemmelaget.

Belletti la inn en god søknad til årets mål-kåringen da han nesten stillestående banket ballen i krysset. Keeper Ross Turnbull så utgangen av skuddet, men var sjanseløs da ballen føk inn i nettet bak ham.

Chelsea rullet opp det ene praktangrepet etter det andre, og Kalou, Lampard og Malouda var takknemlige målscorere de første tjue minuttene av andre omgang.

Og med 25 minutter igjen på klokka og 0-5 i protokollen reiste hjemmefansen seg og gikk fra Riverside.

Synd for dem, for selv om det ikke ble scoret flere mål manglet det ikke på sjanser og lekre detaljer de siste minuttene heller.

LIGALEDERE MED RETTE: I dag fikk Middlesborough så hatten passet i 5-0-tapet for Chelsea på Riverside Stadium. Foto: AFP/ ANDREW YATES
LIGALEDERE MED RETTE: I dag fikk Middlesborough så hatten passet i 5-0-tapet for Chelsea på Riverside Stadium. Foto: AFP/ ANDREW YATES Vis mer

Deco gjorde comeback etter et langt skadeavbrekk uten å sette sitt preg på kampen. Selv om det er vel tidlig i sesongen til å fastslå noe som helst, skal det bli en ekstrem utfordring å fravriste Chelsea ligagullet denne sesongen.

image: Lekestue da Chelsea knuste Boro 5-0

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!