Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eliteserien:

Lekker Zahid-scoring til ingen nytte for Vålerenga - gikk på sitt fjerde tap for sesongen

Odd for sterke i Skien.

LEKKER SCORING... men til ingen nytte. Ghayas Zahid scoret Vålerenga eneste mål mot Odd. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
LEKKER SCORING... men til ingen nytte. Ghayas Zahid scoret Vålerenga eneste mål mot Odd. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Odd - Vålerenga 2-1

(Dagbladet): Vålerenga har hatt en rufsete sesongstart, med to seiere og tre tap. Slik fortsetter det.

Odd straffet Vålerenga knallhardt, og scoret to ganger. Da ble Ghayas Zahids scoring bare en trøstescoring.

Vålerenga røk på sitt fjerde tap i eliteserien, på seks kamper.

- Vi må skape mer. Vi ble hardt straffet. men det er en periode før pause der vi bare detter sammen. Vi har en fin andreomgang, og scorer et fint mål. Vi ble straffet hardt i dag, samtidig som vi ikke klarer å skape nok selv, sier trener Ronny Deila til Eurosport.

Nordkvelle-perle

Vålerenga var best innledningsvis, men kom ikke til de store sjansene. Istedenfor ble de straffet når Odd først kom i angrep. Etter en halvtime skjedde nettopp det.

Odd kom på en overgang, der Riku Riski først forsøkte seg med et skudd fra 15 meter. Keeper Sandberg måtte gi retur, og den snappet Pape Pate Diouf, som satte den i mål.

Da våknet Odd. Plutselig var de veldig med i kampen igjen.

Derfor var det heller ikke ufortjent at de doblet ledelsen fem minutter før pause. Denne gangen var det Fredrik Nordkvelle somBb prøvde seg med et frekt skudd fra 16 meter. Rett i nettet - lekkert utført.

Frekk Zahid-scoring

Vålerenga-trener Ronny Deila tok grep og gjorde to bytter. Henrik Johansen og Magnus Grødem ut, Ibrahim og Daniel Berntsen inn. Og Oslo-laget så ut til å våkne etter pause.

Men det gikk 25 minutter før Vålerenga fikk lønn for strevet.

Det var Ghayas Zahid. Han plukket ned en ball, løftet den frekt over en Odd-forsvarer og dunket til. 2-1.

Noe nærmere kom ikke Vålerenga. Derimot var det Odd som var mest frempå de siste minuttene. Men det ble med det i Skien.

- Det var en viktig seier for oss. Vålerenga var gode og kjører oss i andre omgang. Men vi vant, og det er det viktigste. Vi har litt å gå på, det har vi. Men alle jobber knallhardt og ønsker å vinne, sier Fredrik Nordkvelle til Eurosport.

- Vi må være veldig glade for tre poeng. I tillegg forsvarer vi oss bra, Vålerenga har noen store sjanser. Men fotballen er sånn, at arbeidsseieren er den beste seieren, sier Dag Eilev Fagermo.