Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lekket video skaper raseri

En video med tennisstjerna Novak Djokovic på nattklubb har sirkulert på nettet den siste tida. Nå har flere deltakere blitt coronasmittet, inkludert Djokovic, ifølge flere aviser.

SKANDALE: Novak Djokovic sin oppvisningsturnering i tennis har skapt blest etter positive coronatester og vill festing. Vis mer

Flere tennisstjerner er i trøbbel etter at en video fra en serbisk nattklubb ble lekket. Der ser vi blant annet at Novak Djokovic danser og koser seg - neppe med en meters avstand.

Denne festen fant sted i Beograd, og flere av de omtalte stjernene i saken deltar på festen. BBC har også omtalt det omstridte nattklubb-besøket.

I etterkant av festen har to tennisstjerner blitt testet positivt for coronaviruset. Kroatiske Borna Coric, serbiske Victor Triocki og bulgarske Grigor Dimitrov har alle bekreftet at de er smittet.

Djokovic ble selv testet mandag, og ifølge flere aviser skal han også ha blitt testet positivt for coronaviruset.

- Dårlig forbilde

Nettopp de to spilte mot hverandre i Adria Tour, arrangert av Djokovic, før de ble smittet. Veldedighetsturneringen har i etterkant blitt avlyst.

- Jeg synes han er et dårlig forbilde, sier den britiske tennisstjerna Dan Evans til BBC.

- For å si det sånn, jeg synes ikke du skal ha en fest med spillerne og danse oppå hverandre, fortsetter han.

Evans får støtte av den skotske tennisstjerna Andy Murray.

- Når du har større samlinger med folk som kommer fra alle slags land, så er det en oppskrift for spredning, sier Murray.

Under videoen på Twitter ser vi også flere fans som er rasende. Også tidligere tennisstjerne Andy Roddick har kommet med en syrlig kommentar.

- Det pågår visstnok en pandemi …, skriver han på Twitter.

I tillegg til å være ranket som verdens beste tennisspiller for øyeblikket, er Djokovic også leder i ATPs spillerråd.

Casper Ruud reagerer

Så å si all idrett ble satt på pause i mars på grunn av coronaviruset. Nå har flere idretter sakte, men sikkert kommet i gang igjen, og etter planen skal offisielle tennisturneringer starte igjen i august.

Det norske tennishåpet Casper Ruud har også fått med seg videoen som har sirkulert i sosiale medier.

- Det er litt urovekkende at det kan skje så fort. Det er det har vist seg med dette viruset, at det sprer seg ekstremt fort og enkelt. Det er det som er den største risken med dette. Vi får bare se hvordan det utvikler seg med de to spillerne, og om det blir noen flere, sier Ruud til Eurosport.

Han understreker at han ikke har deltatt i turneringen og at han har oppholdt seg i Norge.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!