Lekne Arsenal terroriserte Birmingham

Fikk også hjelp av hysterisk selvmål.

SNAKK OM KLØNEMÅL: Returen fra Ben Foster sparket Scott Dann rett i beina på Roger Johnson - som ikke hadde mulighet til å komme seg unna.    Foto: REUTERS/Eddie Keogh
SNAKK OM KLØNEMÅL: Returen fra Ben Foster sparket Scott Dann rett i beina på Roger Johnson - som ikke hadde mulighet til å komme seg unna. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Birmingham - Arsenal 0-3

(Dagbladet): Arsenal rotet det til for seg for to dager siden, da de avga to poeng mot et Wigan-lag med bare 10 mann på banen.

I kveldens vanskelige bortemøte mot Birmingham stilte Arsene Wenger sitt sterkeste mannskap - og da var det til de grader klasseforskjell på lagene.

Bare en opplagt Ben Foster hindret styggere sifre enn 0-3 for hjemmelaget, etter hvert som Arsenal løp i sirkler rundt Birmingham-spillerne etter pause. Arsene Wengers menn var i strålende spillehumør, anført av Cesc Fabregas og Samir Nasri, og vartet opp med en fotball få i Premier League gjør dem etter når de er på sitt beste.

- Jeg mener de har det høyeste nivået i Premier League, mente Morten Langli i TV 2s studio.

Hovedpersonen i 1. omgang het imidlertid Robin van Persie.

Etter 13 minutter sendte han Arsenal i ledelsen med et frispark fra drøye 20 meter. Fabregas stilte seg i muren, fikk lov til å stå der og løp unna akkurat i det nederlenderen var i tilløpet.

Ved siden av Fabregas sto en tafatt Lee Bowyer og så på - og han fikk som fortjent da skuddet fra van Persie gikk via kroppen hans og i mål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer