Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lekte med Madrid uten Neymar og Mbappé

PSG hadde full kontrol i CL-oppgjøret mot Real madrid og tok et tidlig grep om gruppe A etter to mål av Angel Di Maria.

  • PSG - Real Madrid 3-0 (2-0)

Et PSG-mannskap uten Neymar, Mbappe og Cavani kunne virke som en overkommelig oppgave for Real Madrid, men PSGs angrepsreserver og midtbane overbeviste da de kjørte over gjestene i Paris.

Den store helten for den Qatar-eide hovedstadsklubben var Angel Di Maria, som satte hjemmelagets to første mål på flott vis mot gamleklubben.

Real Madrid leverte på sin side et en svært tannløs forestilling og selv med stjerner som Eden Hazard, Karim Benzema og Gareth Bale fremst var det særdeles lite å skrive hjem om for Zidanes menn.

Drømmekveld for Di Maria

Det var Angel Di Maria som sendte pariserne i ledelsen mot tidligere lagkamerater. Juan Bernat kom på et rivende løp opp venstrekanten, han fant argentineren som fra skrått hold lurte ballen forbi Courtois ved hans nærmeste stolpe.

Det var PSG som styrte kampen, ført an av ballsentral Marco Verratti og energiske Idrissa «Gana» Gueye, som ble hentet til Paris fra Everton for å gi PSG ekstra trøkk i viktige Champions League-oppgjør.

Her viste senegaleseren nøyaktig hva han kunne bringe til laget. «Gana» var overalt i første omgang og gjorde et strålende forarbeid da PSG scoret sitt andre etter en drøy halvtime.

Den tidligere Real Madrid-spilleren Di Maria var igjen mannen som fikk ballen i mål, med et flott skudd fra omkring 20 meter.

TO MÅL: Angel Di Maria var nådeløs og scoret kampens to eneste mål. Foto: NTB Scanpix
TO MÅL: Angel Di Maria var nådeløs og scoret kampens to eneste mål. Foto: NTB Scanpix Vis mer

VAR-sjekk

Det tok ikke lang tid før Real Madrid trodde de var tilbake i kampen. Gareth Bale satte ballen i mål på fantastisk vis på volley med høyrebeinet.

Men målet gikk til VAR-sjekk og ble annullert etter at bildene viste at ballen var i hånda til waliseren i forkant.

Waliseren var bortelagets største trussel i den første omgangen og hadde også et frispark som strøk over tverrligger, samt et annet skudd som snek forbi stolpen på feil side.

Real Madrid virket å være mer ærgjerrige i starten av andre omgang, men det tok bare ti minutter før PSGfestet grep om oppgjøret igjen.

Angel Di Maria burde satt sitt tredje for kvelden da han ble spilt gjennom alene med Courtois, men lobben hans forsvant over tverrliggeren.

Kort tid etter fant argentineren Pablo Sarabia, men avslutningen hans strøk utenfor stolpen.

PSG ble aldri satt på noen store prøver fra gjestene og kunne enkelt kontrollere inn seier og gruppeledelse.

På overtid kontret de like godt inn kveldens tredje mål etter at backduoen Thomas Meunier og Juan Bernat lekte med Real-forsvaret og Meunier kunne plassere ballen forbi landslagskollega Courtois.

Tidligere på kvelden hadde Club Brugge og Galatasaray delt poengene med 0-0 i den andre kampen i gruppe A.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling