SUR: Slik reagerte Neil Lennon da Paddy McCourt ikke fikk straffespark mot Inverness. Foto: Reuters / Russell Cheyne / Scanpix
SUR: Slik reagerte Neil Lennon da Paddy McCourt ikke fikk straffespark mot Inverness. Foto: Reuters / Russell Cheyne / ScanpixVis mer

Lennon gikk berserk da Celtic rotet det til

Sparket vannflasker og slaktet spillerne.

(Dagbladet): Etter gårsdagens 3-2 tap mot Inverness har Rangers mistet overtaket i kampen om ligagullet i skotske Premier League.

De hvite-grønne trengte bare uavgjort for å klatre forbi erkerivalene, men er nå poenget bak i det det gjenstår tre kamper.

- Ligagullet er i Rangers hender nå, sa Neil Lennon etter kampen.

Det var uavgjort da lagene gikk til pause, men etter hvilen scoret Inverness to raske mål. Celtic presset på, men fant ikke nettmaskene før Kris Commons scoret på overtid.

Like etter scoringen ble de muligens snytt for straffespark da Paddy McCourt ble felt i boksen. Da dommeren ikke pekte på krittmerket kokte det over for alltid energiske Lennon som løp først ut på banen før han så sparket til et stativ med vannflasker.

Se reaksjonen til Lennon på YouTube.

Slaktet spillerne Da var det for sent, og etter kampen slaktet Celtic-manager Neil Lennon hele forsvarsfireren.

- Spillerne utpå der i dag hadde deres dårligste kamp denne sesongen. Vi var veldig svake defensivt i den andre omgangen og hvis en spiller slik vi gjorde fortjener man ikke vinne.

- De to backene var dårlige, midtstopperne var dårlig og de to spissene var begge «eachy-peachy». Du kan ikke ha så mange spillere som ikke har dagen og forvente å få frem et resultat.

- Vi er veldig skuffet over det vi presterte utpå der. Kanskje tok jeg ut feil lag, men jeg gjorde bare ett bytte for å holde momentet oppe. Til neste kamp må vi kanskje gjøre flere endringer, sa Lennon ifølge Daily Record.

Thomas Rogne var for øvrig ubenyttet reserve for Celtic.

I de siste tre seriekampene møter Rangers: Hearts (h), Dundee United (h) og Kilmarnock (b). Celtic skal møte: Kilmarnock (b), Hearts (b) og Motherwell (h) og håpe på at de blå erkerivalene avgir poeng.