Lennon i Spurs til 2012

Ny avtale for stortalentet.

Vingen er ansett som en av de mest spennende spillerne i Premier Leauge, og ble tatt ut i Sven-Göran Erikssons engelske VM-tropp i fjor sommer. Der fikk han tre innhopp som innbytter, og viste friske takter.

Nå har han skrevet under for fem og et halvt år i Tottenham, skriver skysports.com.

- Aaron har slått til når han har fått sjansen. Han gjorde seg selv til førstelagsspiller rimelig kjapt, og av og til tror jeg vi glemmer hvor ung han fortsatt er, sier manager Martin Jol til Tottenhams offisielle hjemmeside.

19-åringen har tidligere blitt linket mot Manchester United, men insisterer på at han trives godt i Nord-London.

- Jeg føler meg etablert i Tottenham, og jeg elsker fotballen for øyeblikket. Stemningen i laget er utrolig bra, og vi har alt å spille for denne sesongen, sier 19-åringen med syv landskamper for England.

Lennon kom fra Leeds i starten av forrige sesong.

JUVEL: Aaron Lennon har vært i mange klubbers søkelys, men skrev i dag under på en kontrakt som binder ham til Tottenham til 2012. På bildet har han rundlurt Ashley Cole og Chelsea. Foto: AP
JUVEL: Aaron Lennon har vært i mange klubbers søkelys, men skrev i dag under på en kontrakt som binder ham til Tottenham til 2012. På bildet har han rundlurt Ashley Cole og Chelsea. Foto: AP Vis mer